Site Overlay

Triciclete pentru copii de pe BeKid.ro pe care le vei îndrăgi și tu și cel mic

Chiar dacă epidemia curentă ne ține mai mult în casă, pe cei mici nu se poate să nu-i scoți la aer. Iar dacă mai locuiești și la casă e și mai ok. Nu va trebui să ieși în parc sau prea mult în lume pentru a face puțină mișcare. În aceste momente te poți baza ca recuzită pentru joaca celor mici pe triciclete pentru copii.

Pe site-ul BeKid.ro găsești nenumărate modele de triciclete pentru copii, la prețuri variate și cu caracteristici diverse. E atât de simplu, chiar și în aceste vremuri. Intri pe site, alegeți împreună produsul îndrăgit, faci comanda online și vei primi coletul în 1-2 zile lucrătoare. Apoi vă veți putea bucura de activitate în aer liber în apropierea casei și tu și copilul.

Cel mic va merge cu tricicleta în siguranță

Tu îți vei face exercițiile fizice, alerga sau lucra pe lângă casă în același timp.

Nu este nevoie să mergeți tocmai până în parc pentru a face activitate fizică. De altfel este recomandat în aceste zile să stăm mai mult în casă. Dar asta se referă mai mult la a nu intra în contact cu alte persoane. Un pic de mișcare, plimbatul câinelui sau deplasările până la magazin sunt permise cu anumite limite. Pentru siguranța proprie, a familiei și a tuturor celor din jur.

De ce ar trebui să ții cont când alegi triciclete pentru copii

Chiar de crezi că o tricicletă este o simplă jucărie pentru copii, aceasta trebuie aleasă în funcție de anumite criterii. Nu vrei să dai o sumă de bani ca mai apoi să-ți dai seama că nu suportă greutatea copilului. Sau că peste câteva luni deja nu o va mai putea folosi.

Trebuie să fii chibzuit și din acest punct de vedere.

În primul rând trebuie să ții cont de criteriile siguranță, design și durabilitate. O tricicletă este o jucărie de mari dimensiuni foarte potrivită pentru copiii mai mărișori. Copii care deja merg în picioare și sunt foarte activi. Oferă echilibru. Și comparativ cu o bicicletă este mult mai sigură deoarece are roți de siguranță.

1. Alege dimensiunea potrivită

Trebuie să știi că ideea de a alege o tricicletă mai mare pentru un copil mic nu este deloc bună. Chiar dacă te gândești că va fi bună și mai târziu când va crește, nu îl va ajuta prea mult în prezent.

Așadar, este important să iei în considerare greutatea și înălțimea copilului de acum. Pentru a comanda cel mai bun model pentru siguranță și confort. Cel mic trebuie să ajungă la pedale sau la sol cu picioarele. Astfel încât să pedaleze fără a aluneca sau a trebui să se tot foiască în scaun deoarece este prea înalt.

2. Gândește-te la siguranță și durabilitate

O tricicletă cu cadru din metal este mai durabilă, mai sigură și mai stabilă decât una din plastic, de exemplu. Uită-te pe site-ul BeKid.ro după caracteristicile produselor. Vezi din ce material sunt fabricate, pentru ce greutate sunt potrivite, cât de longevive sunt și ce garanție au.

3. Ia în calcul designul și accesoriile produsului

Pe lângă siguranță și dimensiuni potrivite, alege triciclete pentru copii și după design și avantajele pe care le au. Pe site-ul BeKid.ro găsești triciclete pentru băieți, pentru fete, dar și unisex. În plus, în funcție de preferințe, poți cumpăra un produs cu un design atrăgător, având caracteristici utile.

Unele astfel de jucării au mâner ajustabil astfel încât părinții să le poată controla. Altele au copertine avantajoase pentru diferite tipuri de vreme. De asemenea, poți alege un model cu coș mare pentru jucăriile sau lucrurile utile copilului. Există triciclete cu suport pentru picioare, cu bară de protecție și scaun reglabil. Sau poate că cel mic dorește ca tricicleta să aibă și semnal sonor. Ceea ce este posibil dacă vă uitați cu atenție după aceste caracteristici.

Unele triciclete pot părea destul de plictisitoare. Și cu cât sunt mai simple, cu atât sunt mai neinteresante pentru cel mic. Deci dacă vrei să pui accent pe stabilitate și siguranță, preț, confort și design, trebuie să îți faci timp să alegi ceva bun din toate punctele de vedere. Site-ul BeKid.ro poate fi un reper pentru tine. Sau chiar locul de unde vei achiziționa tricicleta pe care tu și copilul tău o veți îndrăgi în aceeași măsură.

Tu spre ce jucării pentru copiii tăi înclini în această perioadă?

Sursa foto: bekid.ro

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Triciclete pentru copii de pe BeKid.ro pe care le vei îndrăgi și tu și cel mic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!