Site Overlay

Modele de cercei statement de asortat la o rochie neagră

Fiecare femeie are în garderoba sa cel puțin o rochie neagră. Poate fi casual, poate fi elegantă. Poate fi chiar sport, de ce nu? Acest tip de rochie se potrivește oricui deoarece negrul este clasic și poate fi asortat ușor cu orice accesoriu. Chiar despre cercei și asorteuri vreau să vorbesc în acest articol.

Este posibil să ai o rochie neagră minunată în dulap, dar să eziți să o porți deoarece nu știi cum s-o accesorizezi

Eu îți spun că doar cu o pereche de cercei statement poți obține un efect wow, dacă știi cum să-i alegi. Dacă tot e bal, măcar să nu te joci cu accesorii banale. Trebuie să ieși cu ceva în față și să epatezi, deoarece rochia este simplă.

Cred că fiecare femeie știe ce putere de transformare are alegerea bijuteriilor potrivite într-un context. Poate că puțin este mai mult. Însă în ceea ce privește rochia neagră clasică, puținul trebuie subliniat frumos prin accesorii care să producă o vrajă vizuală.

Bijuteriile statement sunt de câțiva ani în mare vogă. Dar ele nu sunt ca orice lucru care e în vogă la un moment dat, ca mai apoi să-și piardă farmecul. Asemenea micuței rochii negre, și cerceii statement în variate modele sunt mereu actuali. Așa că asortarea uneia cu cealaltă nu poate decât complimenta femeia ce face această alegere.

Mai mult decât atât, află că modelele de cercei statement sunt atât de eclectice încât se vor potrivi unei ținute formale, la fel de bine ca unei ținute casual. Aceste accesorii ce împodobesc frumos urechile femeilor din toată lumea sunt extrem de versatile. Și ca să fim sincere, cine nu iubește o pereche colorată sau strălucitoare de cercei noi?

Modele chic de cercei statement de la Roxannes.ro

Pentru cele mai bune idei de asorteu cu o rochie neagră, avem nevoie de accesorii reale. Așa că azi am optat pentru modele de cercei prețioși de la magazinul online de bijuterii Roxannes.ro. Vei vedea așadar în continuare exemple autentice de cercei pe care îi și poți achiziționa de pe acest site.

Cercei Aura cu cristale Swarovski

La o rochie neagră elegantă, aceste bijuterii placate cu aur și încrustate cu cristale Swarovski cu tăietură drop, vor da extrem de bine. Nuanțele fine și translucența cerceilor candelabru oferă un aer glam întregii ținute de seară.

Cercei Fairyland placați cu aur

Și aceste accesorii cu cristale Swarovski cu tăietură în formă de lacrimă, într-o culoare prețioasă pot scoate o rochie neagră din anonimat. În plus, placajul cu aur pune frumos în evidență strălucirea cerceilor.

Cercei Elizabeth cu pietre semiprețioase

Tot la o ocazie specială poți asorta aceste accesorii rafinate unei rochii negre simple. Poți purta părul ridicat sau dat după ureche, ca să iasă și mai frumos în evidență. Ținuta ta clasică va deveni pe dată mult mai feminină datorită cerceilor cu Piatra Lunii.

Cercei rotunzi Nightfall

Cu o rochie neagră pe un umăr, cerceii în formă de cununi de laur vor străluci pur și simplu la urechile tale. Multitudinea de cristale Swarovski va crea un joc de culori atunci când te vei afla sub lumina reflectoarelor.

Cercei Twilight în nuanțe rubinii

Orice culoare merge bine cu negrul. Dar roșul va avea mereu o putere de seducție mai mare asortat la o rochie neagră. Purtând cerceii rubinii cu floricele din cristale prețioase la rochia ta simplă, vei transforma întregul look într-unul plin de personalitate.

Cercei statement Gardenia

Preferații mei de pe site-ul Roxannes.ro, cerceii Gardenia cu un model deosebit în nuanțe rafinate sunt perfecți pentru a fi asortați la micuța rochie neagră. Aceste accesorii statement de mare efect sunt suficiente pentru a complimenta o rochie fără a mai fi nevoie să adaugi alte bijuterii.

Cercei colorați Gypsy Soul

Nu degeaba sunt numiți așa. Se vede cu ochiul liber că sunt plini de fantezie și că pot înveseli de îndată orice ținută. Iar la rochia neagră fără bretele vor arăta extraordinar.

Cercei regali Emerald

Știi acea rochiță neagră scurtă, cu mâneci lungi, de catifea, pe care tot vrei să o porți undeva, dar nu îndrăznești deoarece nu știi cu ce să o accesorizezi? Iată cea mai frumoasă bijuterie care o va complimenta în cel mai elegant mod. Cerceii în formă de inimă încoronată, de un verde smarald prețios și placați cu aur sunt feminini și eleganți. Exact ceea ce ai nevoie!

Aceste opt modele de cercei statement sunt selecțiile mele pentru a fi asortate la o LBD elegantă. Îți amintesc că minunatele bijuterii din aur și pietre semiprețioase pot fi achiziționate de pe site-ul Roxannes.ro.

Iar acum, vreau să îmi spui tu, care dintre modelele de mai sus ți-a ajuns la inimă?

Sursa foto: roxannes.ro

Love it? Like it!
Pin Share

6 thoughts on “Modele de cercei statement de asortat la o rochie neagră

  1. Cerceii rotunzi Nightfall îmi plac cel mai mult. Mă duc cu gândul la Crăciun, iar eu ador anotimpul rece și, implicit, perioada sărbătorilor. Mă bucur că ai hotărât să scrii acest articol. De multe ori mă lovesc de această problemă.

  2. Imediat ce am văzut cerceii rotunzi, mi-am dst seama la ce rochie ar arată perfect.
    Am multe haine negre, implicit o grămadă de rochii, doar că nu mă împac cu auriul, nu vine deloc bine pe mine. Totuși, cred că aceștia ar fi ok.

    1. Cel mai bine îți dai seama atunci când îi ai efectiv și îi probezi cu rochia, ca să vezi exact cum dau împreună. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!