Site Overlay
cadouri pentru bebe

Produse utile de oferit proaspeților părinți. Idei de cadouri pentru bebe

Nimic nu e mai frumos decât momentul când vezi pentru prima dată fața unui bebeluș. Cei mici sunt gingășia în persoană și nu ai vrea decât să stai cu ei toată ziua. Dar chiar dacă drăgălășenia lor îi face pe proaspeții părinți să uite de oboseală, există și momente când aceștia ar dori pur și simplu să tragă chiulul. Însă unele cadouri pentru bebe primite de la rude și prieteni pot fi foarte folositoare în asemenea situații.

Ce cadouri pentru bebe pot fi oferite

Unele persoane din anturajul mamei și al tatălui pot fi deja părinți. Altele poate că mai au copii printre cunoștințe. Însă cei care sunt total neexperimentați în domeniu sau chiar viitorii nași ar dori să știe ce este mai util de oferit părinților bebelușului.

Așa că dacă ai ajuns la acest articol în căutare de idei de cadouri pentru bebe, ai nimerit bine. În continuare vei vedea care sunt acele produse utile care ar bucura și ajuta pe părinți în creșterea și îngrijirea prichindelului.

Cărucioare 3 în 1 de la Nichiduta.ro

Pentru un părinte acesta este printre primele lucruri avute în vedere atunci când face lista de articole necesare unui bebeluș. Așadar ai putea să te oferi să dăruiești chiar tu căruciorul indispensabil transportului celui mic. Iar dacă te ghidezi bine, vei lua și ceva practic, care va avea mai multe utilizări. Cum ar fi un cărucior spațios, care se pliază ușor. Care poate fi folosit în dublu sens și care are și landou auto.

Găsești astfel mai multe modele de carucioare 3 în 1 pe nichiduta.ro. Produsele sunt variate, pentru ambele genuri și ideale pentru plimbări încă din primele zile de la naștere. Aceste cărucioare sunt perfecte pentru nou-născuți, în perioada 0-6 luni. Dar pot fi utilizate la fel de eficace și pentru a face mișcare cu bebe după ce trece de 6 luni.

Hăinuțe și accesorii pentru bebeluș

De pătuțul pentru bebe și de baby monitor cu siguranță se vor ocupa părinții. Dar hăinuțele și accesoriile nu pot fi niciodată prea multe pentru un nou-născut. Și asta pentru că nu e musai să oferi cadouri pentru bebe potrivite doar perioadei de până la 3 luni de la naștere. Da, drăguț este să îi duci ceva care să îi vină momentan. Dar nu exagera. Părinții vor primi astfel de lucruri de la toată lumea.

În schimb, tu fii isteț și oferă-i în dar și hăinuțe pe care le va putea purta mai târziu, să zicem pe la 6 luni. În funcție de gen fă un pachețel cu câteva body-uri, ciorăpei, căciulițe, pantalonaș și bluză. Și dacă vrei poți adăuga și o mică zornăitoare, o jucărie cu luminițe sau muzică pentru bebeluși.

Cadouri pentru bebe în materie de îngrijire

Poți întreba părinții de mărimea scutecelor și marca de la care iau de obicei așa ceva, dacă vrei să oferi și pamperși. La fel poți face și dacă vrei să dăruiești produse de baie sau de corp pentru bebe. Nu toată lumea cumpără de la mărci populare. Unii părinți se pot baza deja pe produse organice, pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Uite câteva produse utile pentru baie sau pentru îngrijirea bebelui:

  • Șampon și gel de curățare delicat
  • Ulei de masaj
  • Loțiune de corp
  • Șervețele umede pentru piele sensibilă
  • Perie de păr moale
  • Kit de tăiat unghii

Aceste lucruri poate că nu reprezintă tot ceea ce este nevoie atunci când crești un bebe. Dar cu siguranță sunt numai bune drept idei de cadouri pentru cel mic, atunci când mergi în vizită.

Spune, în calitate de părinte sau de prieten de familie care a ajuns la fix cu darurile pentru bebe, ce alte lucruri pot fi dăruite în această situație?

Sursa foto: nichiduta.ro

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!