Site Overlay
rochii Felamo

Ademenesc primăvara cu noi produse de pe Felamo.com

Vremea pare că nu se poate hotărî între zile cu soare și zile întunecate, cu ninsoare sau vânt și ploaie. Dar eu îmi doresc să vină cât mai repede căldura. Să mă pot îmbrăca din nou cu lucruri feminine. Drept pentru care am început să bat online-ul în căutare de inspirație pentru noi ținute primăvăratice. Și am dat de Felamo.com, un site minunat, bine organizat, cu felurite categorii de articole fashion pentru femei.

Am observat în plus că acum, în întâmpinarea lunii femeii, site-ul oferă reduceri considerabile. Să îți spun și să îți arăt cu ce produse feminine vreau eu să ademenesc primăvara.

3 articole girlish sub 100 de lei de pe Felamo.com

Poate știi, poate nu știi, dar ador să mă îmbrac cu rochii și fuste, să port culori vesele și nuanțe pastelate. Aceste piese vestimentare mă binedispun pur și simplu și mă ajută să fiu mai creativă. Așadar, nu ar fi ceva wow să afli că am pus ochii pe rochii și nu pe pantaloni sau articole sport.

Rochie mini cu imprimeu în dungi și volane, cu decolteu în V

E clar pe stilul meu. Este disponibilă pe site în 3 culori, dar eu ador varianta pe roșu. Este mini, cu decolteu în V. Are mâneci scurte și volane. Pare perfectă pentru vară. Însă cred că aș putea-o purta și primăvara, cu o pereche de dresuri negre și ghete cu platformă.

Rochie sexy pentru vacanță, model parte peste parte cu decolteu în V și imprimeu

Deși este mai mult de vară, cine zice că nu aș putea-o purta în vacanță într-o țară mai însorită, chiar și pe timp de primăvară? Îmi place și varianta roz pastelat, dar și acest baby blue adorabil.

Căutând pe net “Online Clothing for Women” vei găsi pe site-ul Felamo și multe bluze având imprimeuri superbe, pe lângă aceste modele de rochii șic.

Rochie cu nasturi, buzunare, cu volane și cu umerii goi

M-am îndrăgostit efectiv de rochia asta minunată. Este un model pe care mi-am dorit demult să îl am. Evident, nici articolul acesta nu este neapărat pentru primăvară. Dar poate fi asortat și purtat astfel încât să se potrivească și acestui sezon. Îmi place enorm nuanța fină de roz. Deși vei mai găsi la Felamo și alte culori disponibile.

Faptul că lasă umerii la vedere mă încântă. Volanele feminine, nasturii, felul cum se așează pe corp și cordonul din talie o fac irezistibilă. Iar buzunarele o fac și practică.

Ei, ce zici de aceste minunății feminine? Îți vine să crezi că le poți cumpăra cu mai puțin de 100 de lei fiecare?

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Ademenesc primăvara cu noi produse de pe Felamo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!