Site Overlay

Dar din dar se fac bucurii. Alege să faci cadouri ce transmit povești!

Mereu mi-a plăcut să dăruiesc cadouri. Încă de mică, de Ziua Femeii, de zile de naștere sau de aniversări în familie, încercam să concep daruri. Fie le cream eu cu ce aveam la îndemână. Fie cumpăram mici mărunțișuri din banii mei de buzunar. Dar cel mai amuzant era când căutam prin casă lucruri mărunte de care credeam că ai mei au uitat, le împachetam în hârtie sau în punguțe de cadouri, și le ofeream cu cel mai mare zâmbet pe buze.

Țin minte că eram atât de încântată de bucuria celor ce le primeau, încât mi se părea că erau cele mai grozave cadouri

Cel mai probabil e că nu erau așa. Dar gestul meu și faptul că mă străduiam să le dau o notă personală, îi înveselea pe cei ce le primeau. Cu toate că mai târziu, când aveam să mă fac mai mare, mi-am dat seama că cel puțin mama știa despre originea micilor cadouri. Și cred că în momentul în care le primea, se abținea cu greu să nu surâdă sau să râdă de-a binelea de ce mi-a dat prin cap.

Îmi amintesc cu drag acele vremuri și primele mele încercări de a face daruri care să aducă bucurie. Știu că indiferent de cum erau și de unde veneau, familia mea era emoționată la primirea lor. Însă, după ce am mai crescut, m-am îndreptat ușor ușor către tipurile de cadou personalizat. Fie desenam portrete ale prietenilor și celor dragi mie. Fie cream albume de poze și lăsam un mic mesaj pe fiecare fotografie în parte.

De asemenea, în prezent îmi place să dăruiesc lucruri utile, cărora cei dragi mie să le vadă rostul

Prietenilor mei le dăruiesc cărți pe care știu că le doresc sau care știu că le-ar plăcea. Soțului meu i-am dăruit de-a lungul timpului căști audio, hărți răzuibile, accesorii originale pentru ținutele lui. Dar și articole vestimentare sau dulciuri făcute de mine, pentru că este un gurmand.

Părinților mei le dăruiesc lucruri utile pentru casă, articole vestimentare, dar și mici obiecte personalizate sau fotografii cu familia. Nepoatei mele, în schimb, aleg să îi ofer jucării care o ajută la învățare. Dar și lucrușoare handmade care o încântă la fel de mult ca și dulciurile pe care le primește.

Însă, anul acesta în materie de cadouri pentru soțul meu am dorit să fie special. Așa că ideea de carte personalizată este una binevenită. I-am mai dăruit în trecut albume foto cu noi. Dar pentru acest Crăciun aș vrea să-i dăruiesc ceva cu adevărat emoționant. Sper să fie și el la fel de încântat de dar pe cât am fost eu când l-am creat.

Pentru că da! Această carte cu personalitate am putut-o crea eu după ideile și preferințele mele.

Nu m-aș fi gândit la un asemenea cadou fermecător dacă nu ar fi fost cei de la Carte cu personalitate

Ei sunt și sponsorii acestei probe de la SuperBlog 2019. Fiind în apropierea sărbătorilor de iarnă, ideea acestei cărți personalizate cu poze și text a venit exact când trebuia. Eu nu a trebuit decât să mă folosesc de programul de editare de pe site-ul lor. Să aleg un template potrivit, să inserez poze sugestive cu noi doi și să concep textul poveștii noastre de dragoste.

Ce a ieșit este spectaculos și le mulțumesc celor doi fondatori pentru o surpriză inedită. Surpriză ce sper că îl va bucura pe soțul meu în măsura în care m-a încântat și pe mine în timp ce o pregăteam.

Povestea noastră este complexă, amuzantă și emoționantă

Prin cartea cu personalitate am transmis exact sentimentele mele de iubire și de respect pentru partenerul meu. Fotografiile și părticelele de suflet sub formă de text alăturate acestora redau toată dragostea mea. Acum sper ca acest cadou să fie apreciat și să văd pe fața LUI numai bucurie.

Totodată, mă bucur că un astfel de dar ar rămâne dovadă a iubirii noastre și pentru copiii și nepoții ce vor urma. Vreau ca aceștia să știe povestea din spatele relației părinților sau bunicilor lor. Și generație după generație să răsfoiască albumul personalizat și să simtă că dragostea este nemuritoare.

Pe voi v-ar atrage o astfel de carte cu personalitate? Puteți da un click pe site ca să vedeți ce minunății de cadouri puteți crea și oferi prin intermediul acestuia.

Sursa foto: galerie personală

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!