Site Overlay

Agenția “Îngerii lui Charlie” recrutează noi membri. Tu ai ce-ți trebuie pentru a fi înger?

Zilele acestea am primit o nouă provocare la SuperBlog 2019. Sponsorul acestei probe este InterComFilm. Ideea pentru articolul de azi este inspirată din noul film Îngerii lui Charlie ce va avea premiera la cinema în data de 29 noiembrie 2019.

Noua producție “Îngerii lui Charlie” este plină de acțiune

Dar are și elemente de comedie, așa cum am fost obișnuiți în filmele cu Elizabeth Banks.

Iată trailerul filmului:

Alături de Elizabeth Banks în producția cinematografică se mai află și actrițele Kristen Stewart, Naomi Scott și Ella Balinska. Iar piesa de grație care este de acum sinonimă cu filmul este cea compusă de Ariana Grande și cântată alături de Miley Cyrus și Lana Del Rey, “Don’t Call Me Angel(Charlie’s Angels)”.

Poate sunteți curioși care a fost provocarea lansată de InterComFilm pentru această probă

Trebuie să îmi închipui că am fost recrutată de agenția “Îngerii lui Charlie”. Să zicem că aș avea mai multe șanse să fiu un astfel de înger bătăios, decât, să zicem, înger cu aripi diafane și lenjerie glamorous în echipa Victoria’s Secret. :))

Dar mai grav e cum am ajuns mai exact în echipa de spioane ale lui Charlie. Și prin ce încercări date de Bosley am trecut ca să fiu demnă de statutul de înger. Hai să vedem ce-a ieșit și dacă povestea e demnă de un film de acțiune.

Fix când libertatea mea părea să se ducă pe apa sâmbetei, am primit o a doua șansă. Ce alegeam așadar? Ani buni de închisoare sau să fiu membru al unei agenții numite “Îngerii lui Charlie”? Evident că cea de-a doua îmi oferea posibilitatea de a duce o viață în libertate.

Dar nu a fost suficient să aleg una din două. Acest accept al meu sugera și o pregătire minuțioasă. Apoi o misiune aproape sinucigașă pentru a-mi dovedi calitățile. Da, poate mortală pentru unii! Însă pentru o escroacă inteligentă ca mine, care reușește să fure și mierea ursului fără să îi dea de bănuit acestuia, nu credeam că e greu!

Oprește-mă! Ce am zis? Am crezut oare că misiunea mea avea să constea într-un furt oarecare de bijuterii prețioase sau de opere de artă? De ce aș fi crezut asta? Păi acum urma să lucrez cu cei buni, nu cu cei răi. Pentru ce m-ar fi pus Bosley să mă pregătesc temeinic ca să fur tot de la ai săi?

Proba consta în ceva mult mai complicat

Trebuia să mă transform într-un adevărat agent sub acoperire. Un escroc îndemânatic(pentru cei răi) și un spion inteligent(pentru cei buni).

Bună la jafuri sunt! Însă ultima dată am cam dat chix din cauza slăbiciunii pentru fiul celei de la care trebuia să fur. Și cum dragostea nu a fost la fel de mare de ambele părți(auch), am ajuns dată pe mâna poliției fix de iubit. Cum, necum, a aflat că eu dau târcoale casei mai mult pentru a-mi însuși colecția de bijuterii a mamei sale, decât pentru că aș fi îndrăgostită de el.

Nu a fost întrutotul fals ce a crezut el. Dar nu poate o fată să aibă și bijuteriile și băiatul? Ei, asta e! Mi-am jurat că nu voi mai iubi pe nimeni din tabăra cealaltă. Și închipuie-ți că fix asta mă pune Bosley să fac.

În trecut asta nu ar fi fost o problemă. M-aș fi situat de aceeași parte cu răufăcătorii.

Acum însă trebuie să-i dovedesc lui Charlie că pot fi un înger de încredere

Așadar, șeful mă pune să mă infiltrez într-o bandă de escroci mercenari. Aceștia trebuie să fure informații secrete despre cel mai nou proiect de armă al Statelor Unite. Armă menită pentru a-și învinge decisiv dușmanii odată cu vreun nou război.

Trebuie să mă dau bine pe lângă cinci tipi războinici și duri, care nu au în echipă nici o femeie și nici nu își doresc. Pentru a-i împiedica din interior să-și ducă la bun sfârșit planurile și a-i da pe mâna poliției, așa cum a făcut iubitul meu în trecut cu mine.

Vă ofer varianta misiunii mele.

Dacă a fost posibilă sau imposibilă, vă las pe voi să citiți și să descoperiți!

Nu mânuiesc arme de nici un fel. Nu știu să înot cam deloc. Și am și teamă de condus rapid. În plus, trebuie să mai și fac față unor gorile care știu ce e războiul și nu dau înapoi de la a ucide cu sânge rece. Mi-nu-nat! Dar nici o grijă! S-a ocupat Bosley de toate.

Așadar am învățat să trag la țintă cu cele mai variate arme din dotarea agenției. Am învățat să înot, să fac scufundări și să îmi țin respirația sub apă într-un timp record. Asta ca să și pot lupta sub apă la o adică. În plus, am fost instruită să mă lupt corp la corp și să dobor prin viclenie bătăuși mai mari ca mine. Iar pe o pistă de raliu am învățat să conduc agresiv pe mai multe modele de mașini.

Aceste abilități dobândite alături de cunoștințele mele în materie de jafuri m-au ajutat să intru în echipa de escroci. Și am fost cooptată în cea mai periculoasă misiune a lor, cea de care îmi zicea Bosley la început. Astfel am făcut pe agentul dublu până când am aflat ziua cea mare a furtului. Mi-am înștiințat echipa din timp și astfel am reușit să îi prindem în flagrant pe cei cinci mercenari.

Să vă mai spun că pentru a intra mai ușor în banda de hoți m-am decis să inversez rolurile și să îl fac pe capul bandei să se îndrăgostească de mine? Fără ca eu să mă îndrăgostesc la rându-mi măcar un pic! Astfel am devenit un înger printre “Îngerii lui Charlie” și acum am și două colege cu o istorie la fel de tumultoasă ca a mea.

Ei, cum ți s-a părut misiunea mea?

Sursa foto și video: InterComFilm

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!