Site Overlay

Ceasul de damă – un aliat în cursa cu timpul și un accesoriu de efect

O nouă zi, o nouă provocare SuperBlog 2019. De data aceasta sponsorul este WatchShop. Un magazin online ce oferă o varietate superbă de branduri de ceasuri și accesorii esențiale pentru acestea. Deși nu port un asemenea accesoriu, consider că nu am găsit ceasul de damă potrivit pentru mine. Asta e tot!

Trebuie să recunosc că aceste produse pentru măsurarea timpului sunt atrăgătoare

Îmi place să le văd la cei din jurul meu sau în ținute potrivite și adaptate personalității posesorului. Și pentru că nu există probă la care să nu fim provocați, de data asta am făcut un mic exercițiu de imaginație pentru a vedea care este ceasul de damă perfect pentru mine.

Însă ghici ce! Intrând pe site-ul WatchShop.ro nu am putut să mă opresc la doar un singur accesoriu de mână. Așa că am ales 5 exemplare minunate și am încercat să le adaptez la stilul meu vestimentar. Dar mai ales la diverse ținute care mă caracterizează.

Noroc că la magazinul online de branduri de ceasuri pentru oricine găsești atât modele sport, cât și casual sau elegante. În plus, și femeile, și bărbații, dar și copiii pot alege produse de calitate. La prețuri super. Și ca să mai știi ceva, în momentul de față pe site ai parte și de reduceri satisfăcătoare.

Ceasul de damă – 5 modele adaptate ținutelor mele vestimentare

Stilul meu este versatil. Iar ținutele sunt adaptate în funcție de starea de spirit și de destinație. Hai să vezi în cele ce urmează ce modele superbe de ceasuri am ales. Dar mai ales la ce le-aș asorta din garderoba mea.

Ținute smart casual – ceasuri de damă Fossil

Ceasul negru de la Fossil este un accesoriu clasic ce se potrivește cam la orice. Dar mai ales la vestimentațiile casual sau elegante. Este mic, elegant și minimalist.

Ținute casual. Ceasul Sekonda Editions pentru un strop de feminitate

Probabil preferatul meu de pe site, ceasul Sekonda Editions varianta rose este extrem de feminin. Mă reprezintă întrutotul. Brățara este elegantă, cadranul înconjurat de pietricele asemenea. Acest accesoriu l-aș alege pentru ținutele mai puțin feminine, tocmai pentru a oferi un efect mai grațios.

Ținute smart feminine. Un ceas Casio Clasic

Ținute elegante sau semi-elegante. Ceasul Sekonda Fashion – un accesoriu de efect

Unul dintre cele mai frumoase accesorii este ceasul de damă Sekonda Fashion. Este negru cu auriu și are un cadran parcă presărat cu galaxii. Pe acesta l-aș asorta la vestimentații mai elegante și l-aș lăsa să mă îndrume spre întâlniri importante.

Ținute sport, momente în care sunt în mișcare. Alesul este un SmartWatch Suunto rezistent la apă

Am și momente când nu aș purta altceva decât trening, tricouri sport și adidași comozi. Asta mai ales când ies în natură, merg în drumeții, mă plimb cu bicicleta sau merg în parc pentru o serie de exerciții fizice. Pentru aceste clipe în care timpul trece mult mai repede am nevoie de un smartwatch cu funcții multiple.

Sunt femeie și evident că nu mă îmbrac mereu la fel

Mai mult decât atât, am și stiluri vestimentare diferite. Uneori îmi place să port haine comode, smart casual. Alteori aleg piese sport deoarece scopul din acea zi este să fac mișcare, să alerg sau să cuceresc munți. De mai puține ori, dar nu exclus, există momente când mă îmbrac mai elegant deoarece o cere ocazia.

De aceea, eu nu mă pot baza doar pe un tip de accesoriu de măsurare al timpului. Așa că am ales 5 stiluri diferite de ceasuri de damă care m-ar caracteriza.

Voi ce modele preferate aveți de pe site-ul WatchShop.ro? Aveți și ceva branduri care vă merg mai mult la inimă?

Sursa foto: watchshop.ro, galerie personală

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!