Site Overlay

Fashion icon: Olivia Palermo

Pentru proba de azi de la SuperBlog 2019, sponsorul Answear ne-a provocat să creăm o ținută ca a fashion icon-ului nostru, dar cu piese vestimentare și accesorii de pe site-ul Answear.ro. În plus, tot outfitul adaptat nu trebuie să conțină componente care să depășească în total suma de 999 de lei.

Vreți să vedeți ce mi-a ieșit?

Legat de fashion icon-ul meu preferat, acesta ar fi Olivia Palermo

Încă din facultate mi-a plăcut stilul ei și mi se pare foarte chic, elegant și uneori minimalist. În plus, tipa poartă multe piese vestimentare ce pot fi găsite cu ușurință și în alte părți. Adică la prețuri mult mai accesibile.

Cam cum vrea și sponsorul să dovedim. Ne putem îmbrăca frumos și cu gust chiar și cu mai puțin de 999 de lei. Ba chiar și cu mult mai puțin de atât.

Olivia Palermo probabil nu este doar fashion icon-ul meu, ci și al multor altora. Ea este un influencer american popular în lumea modei, dar și antreprenor și stilistă. Totuși, mai întâi de toate exemplul îl dă prin stilul ei personal. Este destul de versatil, deși o vei vedea mai rar în ținute sport. Blazerele, sacourile elegante, pantalonii drepți, rochiile glam, fustele lungi, pe corp sau pantofii cu toc înalt, dar gros, sunt emblema ei.

Îmi mai place la ea că se îmbracă corespunzător cu silueta ei. Dar și pentru faptul că nu vrea să epateze prin nonconformism, ci prin bunul gust și rafinamentul hainelor alese. În plus, paltoanele de damă purtate de ea la diverse evenimente sunt minimaliste și clasice. Mult mai bine pentru noi, cei care vrem să adoptăm uneori stilul ei vestimentar chic.

Dar hai să vedeți ce outfit de-al ei m-a inspirat și am ales să-l adaptez cu piese vestimentare ce se regăsesc la Answear pe site

Ținuta originală, cea purtată de Olivia, este prima din acest colaj. Regăsim în componența ei patru elemente primordiale. Fusta lungă cadrilată, puloverul bej, ochelarii de soare mari de tip cat-eye și pantofii cu toc gros și vârf ascuțit metalizați.

Răscolind paginile online ale magazinului de îmbrăcăminte și încălțăminte am găsit și nu prea unele dintre itemurile fashion de care este nevoie pentru a recrea ținuta Oliviei. Dacă, de exemplu, la categoria ochelari de soare mi-a fost ușor să găsesc un model apropiat cu originalul, nu se poate spune la fel și despre capitolul fuste sau pantofi.

  • Așadar, fusta cadrilată ușor asimetrică purtată de fashion icon-ul meu a fost înlocuită cu o fustă Heritage asimetrică. Aceasta se încheie cu 3 nasturi pe laterală, un detaliu cu stil ce sigur este caracteristic Oliviei. Fusta costă doar 79,90 de lei.
  • Puloverul classy original poate fi schimbat cu ușurință cu puloverul bej cu decolteu rotund și fason lejer de la Answear. Costă doar 89,90 de lei!
  • Pantofii metalizați ai stilistei americane sunt probabil cireașa de pe tort în ținuta ei. Pentru adaptarea outfitului cu piese vestimentare la îndemâna oricui, am descoperit pantofii argintii Solo Femme care costă 179,90 de lei. Nu sunt aurii cum sunt cei ai Oliviei. Dar sunt la fel de eleganți și dau bine în contrast cu nuanțele tomnatice ale celorlalte itemuri.
  • Iar acum cel mai scump accesoriu al ținutei create de mine, dar care nu depășește bugetul: ochelarii de soare! Cei ai americancei sunt mari, de tip cat-eye, ușor fumurii și cu rame maro. Cei pe care i-am ales eu de pe Answear sunt fabuloșii ochelari Ray-Ban la 599,90 de lei. Mi se pare că aduc cel mai bine cu modelul ales de stilistă și că dau lovitura de grație care completează ținuta adaptată de mine.

Totalul produselor alese pentru această provocare de tip Bravo, ai stil! este nici mai mult, nici mai puțin de 949,6 lei

Așadar am reușit să mă încadrez cu brio în bugetul alocat și, cred eu, am compus și un outfit apropiat de cel al fashion icon-ului meu.

Mi-a plăcut în primul rând lookul ei deoarece este perfect pentru toamnă, chic, elegant, în culori plăcute și potrivit oricărui tip de siluetă. În al doilea rând, simt că mă reprezintă și pe mine și cu siguranță m-aș îmbrăca așa dacă aș avea ocazia.

Voi ce credeți despre cum am potrivit toate cele? Olivia Palermo ar fi mândră de mine sau mai am de învățat? Vouă vă place ce a ieșit?

Sursa foto: Answear.ro, Google

Love it? Like it!
Pin Share

4 thoughts on “Fashion icon: Olivia Palermo

    1. Multumesc frumos, Diana! Chiar e o tipa draguta care se imbraca bine si careia ii sta si bine. Stilul ei vestimentar imi place cel mai mult dintre cele ale tuturor personalitatilor publice. Si poate si cel al Jessicai Alba. 🙂

    1. Ce ma bucur ca ti s-a parut asa. Si mie imi place sa mai vad ce poarta personalitatile pe care le urmaresc. Mai ales daca se imbraca cu gust. :)Multumesc si eu pentru comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2022 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!