Site Overlay
restul zilelor

Tu ce alegi să faci cu restul zilelor tale? Încearcă orice!

Indiferent că ai 18 sau 80 de ani, important este ce vei face cu restul zilelor tale. Dacă alegi să le dai sau nu un contur memorabil, ține de tine. Dar chiar și dacă nu vei face lucruri excepționale, asta nu înseamnă că ești mai puțin valoros ca persoană. Acțiunile tale te ghidează și îți conturează personalitatea.

Mai rar să vezi pe cineva care a fost timid încă de când îl știi, ca mai apoi să înflorească într-un om cu totul nou. Dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă și că nu există asemenea persoane.

Cunosc pe cineva care a reușit să-și dea frâu liber dorințelor, și să ajungă departe datorită personalității sale metamorfozate

Când îți dorești, chiar poți. Toată nebunia care ne ține înapoi este doar în mintea noastră. Și încă un lucru valabil, dacă nu încerci, nu ai de unde să știi că nu îți va reuși. Fă asta cu restul zilelor tale.

Te temi, e ok. Toată lumea se teme de ceva și are oroare de a fi arătat cu degetul. Dar ce este mai bine?

1.A nu încerca din cauza fricii și a trăi până la moarte cu regretul că mai bine încercam

Sau

2. A încerca pentru a vedea dacă vei reuși sau nu fără regretele de mai târziu

Și chiar dacă vei da greș, cel puțin ai făcut tu lucrul acela și nu te-ai luat doar după vorbele altora. O experiență de viață tot rămâne. Eu cred că decât să învățăm din greșelile altora, mai bine învățăm din propriile greșeli.

Așa că, indiferent că abia ai devenit major sau abia ai ieșit la pensie, dacă ai ceva dorințe de realizat, ține-te de ele și fă tot posibilul să le urmărești. Nu contează atât de mult anii. Posibilități există la orice vârstă. Și resurse de asemenea.

Sursa foto: Chromatic.shards

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!