Site Overlay

Cum se comportă crema depilatoare Elmiplant pentru piele sensibilă

Mi-am luat crema depilatoare Elmiplant Velvet Touch Almond Care pentru piele sensibilă(tub portocaliu) de la DM. Aveam nevoie pentru brațe și picioare. Și am folosit-o de mai multe ori pentru brațe. Mă declar super mulțumită de ea.

Deși nu am pielea neapărat sensibilă, a îndepărtat părul 100% fără să o irite și fără să apară roșeața aceea specifică sau senzația de arsură. Și nici mirosul nu e chiar atat de rău pe cât mă așteptam. E mai suportabil decât în cazul altor creme depilatoare folosite înainte.

Nu are parabeni și conține ulei de migdale 100% natural. Nu știu ce ar însemna să conțină mai puțin de 100% ulei natural. Pe produs scrie că este bun de folosit în cazul picioarelor, axilelor, brațelor, dar și pentru zona bikinilor.

Eu am folosit crema depilatoare Elmiplant mai mult pentru brațe

E la fel de bună și pentru zona de sus a picioarelor, unde părul este mai deschis la culoare și mai moale. Este simplu de folosit, de întins pe piele și de îndepărtat. Eu am o spatulă de la un alt tub de cremă depilatoare folosită în trecut și pe aceea o folosesc. Iar timpul de acțiune al cremei odată aplicată pe piele este mai îndelungat la mine.

Adică las eu mai mult să acționeze decât cele 3 minute recomandate. De fapt, timpul de care se spune că trebuie lăsat produsul variază între 3 și 6 minute. Dar depinde de pilozitate, de grosimea firului de păr și de zona în cauză.

Știu că poate nu e recomandat pe produs, dar având în vedere că pielea nu se simte rău, las până simt mici pișcături ca să-și facă cum trebuie efectul. Poate pentru că e pentru piele sensibilă nu arde atât de tare epiderma și de aia este mai suportabilă. Dar mie îmi place și o recomand.

Evident, după îndepărtarea cremei și a părului, pielea rămâne pentru moment roșie și este mai sensibilă. Dar se recomandă de asemenea aplicarea unei creme protectoare și calmante, sau a balsamului după depilat. Și bineînțeles că Elmiplant are și asemenea produse în dotare.

Voi ați încercat crema depilatoare Elmiplant sau alte produse asemănătoare de la acest brand? Cum vi se par?

Sursa foto: galerie personală

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Cum se comportă crema depilatoare Elmiplant pentru piele sensibilă

  1. Am folosit și eu de multe ori crema asta. Într-adevăr e bună și miroase mult mai bine decât alea de la Farmec de ex. De când m-am împrietenit cu ceara, gata cu cremele și aparatul de ras.

    1. Da. Sunt de acord cu asta. Ceara chiar face pielea super. Si mai fain e si cand mergi direct la salon pentru asemenea servicii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!