Site Overlay

Cum a acționat în cazul meu serul pentru gene Bonilash

Please follow and like us:

În sfârșit am descoperit ceva care mă ajută cu creșterea și întărirea genelor. Serul pentru gene Bonilash! Înainte obișnuiam să mă dau cu ulei de ricin pe gene și sprâncene. Dar nu am observat vreo diferență semnificativă, nici chiar după mult timp de la startul acestui obicei. 

Am căutat pe net păreri și multă lume spunea că serul Bonilash pentru gene chiar dă rezultate

Rezultate în timp, se înțelege. Așa că mi l-am cumpărat și eu de pe site-ul lor. La vremea aceea l-am luat cu 93 de lei plus cadou inclus în preț portfardul din imagine. Și livrarea a fost gratis. Având în vedere că la toate farmaciile la care am întrebat produsul costa peste 100 de lei, eu zic că am făcut o afacere bună. 

La mai bine de o lună de la folosirea serului cu uleiuri și Bimatoprost observ că genele mele s-au mai îndesit și întărit. Sunt și mai lungi un picuț, doar că sunt drepte și nu curbate, cum mi-aș dori. Cel mai bine observ schimbarea când țin ochii întredeschiși. Iar date cu un rimel bun intensifică noul lor statut. Deci, DA pentru Bonilash! Pentru mine chiar funcționează.

Și având în vedere că mai am doar un pic de produs, trag de el cât mai pot până la următoarea comandă pe site-ul lor. Și s-ar putea ca pe viitor să îmi iau și serul pentru sprâncene Bonilash. Deși în paralel cu aplicarea produsului pentru gene, am reînceput să îmi ung și sprâncenele cu un mix de uleiuri naturale. Și, spre fericirea mea, văd că parcă s-au mai înăsprit și îndesit și ele.

Serul pentru gene Bonilash are doar 3 ml

Dar eu îl am de la începutul lui aprilie și încă mai este un picuț de produs după două luni de aplicare zilnică. De fapt, ăsta este și secretul. Să te ții de acest ritual de aplicare a serului zilnic. Mai exact după demachiere, seara, înainte de somn.

Pensula lui este ca cea de tuș și aplicarea se face foarte simplu. Câte o singură trasare pe linia genelor, la fiecare ochi. Mie îmi place foarte mult produsul și chiar îl recomand. Eu nu am avut parte de nici o reacție adversă, deși se poate spune că simți prima dată o ușoară senzație de arsură, deoarece pielea ochilor este mai sensibilă.

Dar altfel, nici roșeață, mâncărime sau alte efecte negative asupra pleoapelor sau văzului. Pozele cu rezultatul în timp sunt făcute recent. În ele sunt dată doar cu un singur strat de mascara neagră. Pentru mine, care știu cum arătau genele mele chiar și după rimelare înainte, situația de acum este încântătoare.

Voi ați folosit serul pentru gene Bonilash? A avut efectul dorit sau nu v-ați împăcat cu produsul?

Sursa foto: galerie personală

Please follow and like us:

4 thoughts on “Cum a acționat în cazul meu serul pentru gene Bonilash

    1. Haha! E și asta o alegere personală. Eu chiar aveam nevoie și mă bucur că a dat rezultate. Că de altfel nici eu nu am incredere în reclame și mărturii ale vedetelor. Cel mai sigur la mine e sa incerc pe pielea mea. Ferice de tine cu genele! ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!