Site Overlay
Anew Vitamin C

Impresii după testarea serului pentru luminozitatea tenului Anew Vitamin C de la Avon

În cea mai recentă campanie de la Avon, al cărui brand sunt reprezentantă, a fost lansat un nou produs din gama Anew. Și anume serul pentru luminozitatea tenului Anew Vitamin C. Pe care de altfel l-am și primit în coletul cu produse, alături de celalalte lucruri comandate, datorită Buzzstore.

Gama Anew de la Avon îmi este deja familiară

În trecut am mai folosit produse de acest gen, mai exact creme de față. Iar recent am început să folosesc și o cremă contur de ochi Nutri-Advance pentru iluminare și netezire.

Serul cu 10% vitamina C stabilă din gama Anew Avon are un ambalaj minimalist, într-o culoare ce denotă prospețimea și ingredientele sale. Este vorba despre un portocaliu cu irizații, minunat. Cantitatea produsului nu este nici mică, nici mare. Are 30 ml. Dar pentru că are o formulă atât de concentrată, creată pe lângă altele din 30 de portocale stoarse bine, produsul te poate ține fără grijă mult timp.

În plus, nu ai nevoie decât de 2 picături pentru a-ți masa în întregime tenul, dimineața și seara.

Îmi place mult acest ser Anew Vitamin C de la Avon

Are o textură ca de ulei. Și un miros plăcut de citrice, care dispare însa după ce este absorbit în piele. După aplicare pielea este ușor strălucitoare, dar nu ca după o cremă grasă. În plus, se simte și netedă, după ce serul intră în piele.

Doar două picături ajung pentru a masa tenul. Este un produs concentrat care te ține mult timp. Chiar îmi lasă pielea proaspătă și cu o senzație de hidratare faină.

Nu îl folosesc de foarte mult timp, dar ce am observat în timp este pozitiv

După o primă aplicare, pielea este ușor radiantă, catifelată și se simte bine la atingere. Deși s-ar putea să observi că până intră în piele, formula este ușor lipicioasă.

După o folosire mai îndelungată, atât dimineața pe tenul curat, cât și seara după demachiere, tenul parcă devine mai luminos. Și în cazul unei pieli ușor uscate(ca a mea), este mai hidratat și fără senzația de uscăciune iritantă.

Datorită vitaminei C conținute de serul pentru luminozitate Anew Vitamin C, pielea face față mai ușor provocărilor date de poluare, aer uscat, vânt. Sau chiar machiajului din timpul zilei ori a nopții.

Prețul actual al produsului, așa cum se regăsește în campania curentă de la Avon sau pe site-ul avon.ro este de 49 de lei. Poate că sună a mulți bani, dar având o formulă atât de concentrată, se poate să-ți ajute tenul tern.

#buzzAVON #buzzANEW #VitaminC

@Avonspace

Sursa foto: galerie personală

Sursa video: YouTube

Love it? Like it!
Pin Share

12 thoughts on “Impresii după testarea serului pentru luminozitatea tenului Anew Vitamin C de la Avon

  1. Ne poti spune ce tip de ten ai? Eu am tenul gras si m-ar tenta produsul dar, fiind uleios, nu stiu daca mi s-ar potrivi. Daca nu, ceva similar pentru ten gras stii? Tot de la Avon sa fie, ca si eu m-am inscris de curand si am reducere.

    1. Eu am tenul ușor uscat, nu gras. Dar informațiile despre produs susțin că este potrivit pentru orice tip de ten, din fericire. După experienta personala, după aplicare serul nu lasa pielea grasă ori lipicioasa.
      Îmi pare rau, dar pentru ca nu am tenul gras, nu îți pot recomanda altceva. Și în plus, nu știu ce anume cauți. Cremă sau ser de luminozitate?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!