Site Overlay
tigara electronica

Cum trebuie să fie prima ta țigară electronică? 3 sfaturi utile pentru cei care trec de la fumat la vapat

Țigările electronice au devenit tot mai preferate în rândul fumătorilor. Tocmai pentru că studiile au arătat beneficiile acestora în timp și efectele cu mult diminuate asupra sănătății umane. Spre deosebire de țigările clasice. În plus, faptul că orice vaper își poate alege propria aromă și propria doză de nicotină, scăpând astfel de fumul extrem de toxic și de inconfortabil, a făcut din țigările electronice produse din ce în ce mai populare.

Vapori.ro pune la dispoziție o gamă de dispozitive premium cu prețuri reduse cu până la -40% față de oferta din mall. Ego Aio, Aramax Power și Innokin Jem sunt doar câteva dintre produsele de ultimă generație pe care le poți găsi pe Vapori.ro.

Iar dacă ai trecut recent de la fumat la vapat, avem câteva sfaturi foarte utile pentru tine care te vor ajuta să treci cu ușurință de perioada de acomodare.

1. Alege doar țigări electronice de calitate

În primul rând, alege să cumperi doar țigări electronice de cea mai bună calitate, de la distribuitori de încredere. Altfel poți avea experiențe extrem de neplăcute cu dispozitivul tău. Documentează-te înainte și află ce ți se potrivește. Apoi fă alegerea potrivită. Vapori.ro oferă garanția calității premium în materie de țigări electronice.

2. Utilizează corect țigara electronică

Ține cont de faptul că din țigara electronică nu trebuie să tragi la fel ca din cea clasică. Ai răbdare cu dispozitivul tău și vei avea parte de o experiență plăcută. În principiu, intensitatea cu care tragi din țigara electronică trebuie să fie mai mică, în timp ce durata de inhalare a vaporilor este mai mare. În plus, ține cont de faptul că țigările electronice au componente care trebuie schimbate periodic. Așa că ai grijă să respecți durata de funcționare a atomizorului, a clearomizorului etc.

În plus,  ca orice dispozitiv, țigara electronică vine cu o serie de instrucțiuni de folosire. Respectă aceste reguli și nu vei avea probleme!

3. Ține cont de mai multe criterii atunci când îți alegi țigara electronică

Pentru a alege un produs potrivit nevoilor tale, trebuie să ții cont de câteva lucruri esențiale în alegerea unei țigări electronice. După ce ți-ai calculat bugetul pentru noua ta investiție (ține cont și de faptul că țigara electronică va fi mult mai convenabilă în timp), trebuie să te orientezi astfel încât noua ta achiziție să respecte câteva criterii:

  • Să aibă o baterie destul de puternică și să te ajute cu autonomia de care ai nevoie. Variantele încep de la 600 mAh și pot ajunge până la 5000 mAh (de exemplu Aramax Power);
  • Rezistorul vaporizatorului este indicat să fie de 1,5 ohmi pentru început. Cu cât vaporizatorul are o rezistență mai mică, cu atât încălzirea va fi mai puternică. Iar cantitatea de vapori mai mare;
  • Capacitatea rezervorului și rezistența la scurgere sunt foarte importante. Se recomandă un rezervor de 2 ml și țigări electronice care precizează în mod explicit prevenirea scurgerilor de lichid. Un exemplu bun fiind Ego Aio de la Joyetech;

Indiferent ce model alegi, este important să te orientezi pe produse de calitate din surse sigure.  Dacă nu ai fost fumător până acum, nu îți recomand să încerci țigările electronice. Aceste produse sunt gândite exclusiv pentru fumătorii care caută alternative cu riscuri reduse.

Sursa foto: vapori.ro

Love it? Like it!
Pin Share

24 thoughts on “Cum trebuie să fie prima ta țigară electronică? 3 sfaturi utile pentru cei care trec de la fumat la vapat

  1. Articolul tău este potrivit pentru soțul meu. El este fumător, de fapt este fumătorul care tot spune că va fuma mai puțin pentru că nu este sănătos și alte chestii din astea … dar evident nu se întâmplă. I-ar prinde bine informațiile din articolul tău. Și eu am fumat, dar când am rămas gravidă m-am lăsat și nu m-am mai apucat.

    1. Foarte bine ca ai renunțat la timp. Și te-ai gândit atât la sănătatea ta, cat și a copilului. Ma bucur ca poate fi de folos articolul.

  2. Am folosit și eu țigările electronice o perioadă. Din păcate, bateria nu a rezistat mult și lichidul mai mult curgea decât se încălzea. Am să fac o vizită pe site. Poate mă reîntorc la ele.

  3. Raluca Anghel says:

    Foarte util articol pentru cei care folosesc tigara eletronica în loc de tigarile clasice. Sanatatea ar trebui sa fie mereu pe primul loc.

  4. Anca Rucăreanu says:

    Din fericirea, nu am acest viciu. Da fumează soțul pentru amândoi. O să îi spun sa se uite, are țigară electronică.

  5. Documentat și scris pe înțelesul tuturor articolul. Personal, nu am încredere încă în țigările electronice. Un paradox, dar așa simt. Îmi doresc să mă las de fumat, fără a înlocui. Doar îmi doresc pentru moment, din păcate…

  6. Cristina Dragomir says:

    Doamne ce ma bucur ca nu am lasat viciul asta sa ma prinda. Am incercat si eu in liceu, dar nu mi-a placut. Sotul meu a fumat vreo 5-6 ani, dar a reusit sa se lase, chiar si fara tigare electronica. Sunt vreo 4 ani de cand nu a mai fumat.

    1. Bravo pt tine și pt el! Nici eu nu am treaba cu țigara de nici un fel, dar din păcate am în jur persoane care sunt dependente de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!