Site Overlay
antrenor personal fitness bucuresti

Motive convingătoare pentru care să alegi un antrenor personal fitness București

Nu te-ai gândit niciodată de ce ți-ar folosi angajarea unui antrenor personal fitness București, nu-i așa? Nici măcar când ai observat că nu mai ești deloc în formă? Că nu mai poți urca scările de la bloc fără să gâfâi și să te înroșești tot la față. Nici măcar când ai observat că îți vine greu să alergi după autobuz ca să îl prinzi la timp?

Dacă niciuna dintre aceste situații nu te-a făcut să conștientizezi că nu mai ești atât de agil din punct de vedere fizic, atunci înseamnă că ești pe afară. Sau într-o lume în care nu mai dai doi bani pe sănătatea ta. Nu lăsa nepăsarea să se joace cu viața ta.

Ia o decizie bună referitoare la asta chiar acum!

Corpul tău este o operă de artă. Nimic altceva nu contează mai mult decât corpul și sufletul tău. Asta pentru că se află într-o strânsă legătură. Nu te mulțumi doar cu jumătăți de măsură. Dacă ești în tabăra celor care și-au dat seama că au nevoie de mai mult sport în viața lor, alege un antrenor fitness București.

Scopul tău este de a menține o rutină regulată de exerciții fizice pentru a dobândi un corp sănătos și în formă. Dar pentru a obține rezultate grozave, pentru care merită să dai banii, ai nevoie de cineva care să te susțină. De un antrenor fitness, mai exact.

Lasă-mă să îți povestesc ceva din experiența personală referitor la un antrenor personal fitness București

Pe când lucram în țară, aveam colege care mergeau la sală și la alergat. Cum alergatul nu e de mine, dar aparatele îmi plac, am decis să îmi fac și eu abonament acolo. Și apoi am început treaba. Nu aveam neapărat probleme cu kilogramele. Dar voiam să mă tonific și să capăt mai multă forță în membre.

Am observat că mergând cam de minim 3 ori pe săptămână la sală, nu este schimbat nimic la fizicul meu. Transpiram, oboseam, dar nici un mușchi nu părea cu mult mai tare decât înainte. Cumva, eu m-am luat după ce făceau alții. Și cam treceam de la un aparat la altul fără să îmi dau seama ce îmi trebuie mie.

În schimb, erau acolo alte fete care arătau super la corp și tot vorbeau despre rezultatele lor. Dar și despre cum alții au văzut la ele schimbarea din punct de vedere fizic. Le-am întrebat apoi de cât timp merg la sală și dacă fac ceva în mod special. Mi-au spus că nu au decât câteva luni de când au început. Dar că secretul lor stă în antrenamentele stabilite anterior cu un antrenor fitness.

De ce mi-au spus fetele în formă că este mai bine să alegi un antrenor personal fitness București

 • Un asemenea profesionist a stabilit împreună cu ele de la început un plan de antrenament personalizat.
 • Acel antrenor fitness București le-a măsurat grăsimea corporală și viscerală, rata și vârsta metabolică, apa din țesut și mușchii. A efectuat o analiză completă a compoziției corporale pentru a stabili cel mai bun regim alimentar și de exerciții.
 • Pentru ca fetele să își intre în forma maximă, s-a bazat pe antrenamente intense cu tot felul de echipamente speciale. Aparte de clasicele aparate de fitness.
 • Așa cum spuneam, tot antrenorul personal s-a ocupat și de propunerea unui plan alimentar de respectat. În funcție de tipul de antrenament stabilit și de preferințele culinare ale fiecăreia dintre ele.
 • În plus, fetele au avut parte de un program de antrenament de minim 3 luni. Deloc plictisitor și respectat și în funcție de timpul lor disponibil pentru sală.

Nu e de mirare astfel că eu, care abia mă abonasem la sală și făceam totul de capul meu, nu am observat vreun progres referiror la corpul meu. Când vrei să faci performanță în orice domeniu, ai nevoie de cineva alături care să se țină de tine. Și să te îndrume mereu în direcția cea bună. În cazul acesta, de un antrenor personal fitness București.

Iar ca să îți dau un bun exemplu în această situație, trebuie să faci cunoștință cu echipa SporTnici și cu Bogdan Preda, antrenor fitness București.

Îl găsești la următoarele adrese:

Sursa foto: sportnici.ro, google

Sursa video: sportnici.ro

Love it? Like it!
Pin Share

20 thoughts on “Motive convingătoare pentru care să alegi un antrenor personal fitness București

 1. Bineinteles ca ne trebuie motivatie, in primul rand.
  O vorba spunea ca “Motivatia e ca dusul, nu dureaza, de aceea o recomandam zilnic “.
  Poate ca un antrenor ca Bogdan Preda ne poate pune pe picioare! 🙂

  1. Da. Asa cred si eu. Daca ai pe cineva in spatele tau care sa te motiveze este mult mai usor sa iti atingi obiectivele.

 2. Adevarat ai grait! Mai bine nu te apuci de sala daca nu stii ce faci. Nu tu… vorbesc la modul general acum. Tu deja stii ca sala e buna daca o faci la modul profesionist. Si ce poate fi mai profesionist acolo decat un antrenor de fitness?
  Multumesc pentru recomandare! Daca ar fi mai aproape de casa…

  1. Cu mare placere! Stiu ca Bogdan si echipa Sportnici isi desfasoara activitatea in mai multe sali de fitness din Bucuresti.

 3. Raluca Anghel says:

  Da, este extraordinar sa ai un antrenor personal, mi se pare ca este solutia ideala ca sa intelegi ce ai nevoie si cum sa lucrezi corect in functie de nevoile tale. Am facut si eu sala, mergeam si la aparate, dar nimic nu se compara cu indrumarea unui instructor bun. Felicitari pentru artiol

  1. Mulțumesc frumos! Este fix așa cum spui tu. Nici sala nu o poți face de capul tau mai ales daca dorești și rezultate imediate.

 4. E tare important să ai pe cineva care să îți arate cum să lucrezi corect, să te sfătuiască și încurajeze. Eu am renunțat la sală pentru că nu am avut un antrenor… deci știu ce spun 🙂

 5. Anca Rucăreanu says:

  Eu am nevoie ca de aer! Mă apuc acasă, da nu mă ține mult. Recunosc! Deși stau și mă plâng de greutate și celulita, umblu numai pe la mâncare. Cu sportul e mai greu. Util articol!

  1. Mulțumesc frumos! Ma bucur ca e de folos. Până la urmă și ceva mers alert poate fi un început promițător. 😁

  1. Să știi ca da, Almona! Împreună cu el poți avea cele mai bune rezultate. Este suficient sa vezi pe site transformările cu poze înainte și după ca sa te convingi.

 6. Și mie mi se pare foarte bună alegerea unui antrenor personal fitness. Cu toții avem nevoie de motivație și știe cum să te facă să nu renunți. 😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!