Site Overlay

Inspire Me Easy Jet

Un instrument foarte la îndemână pentru toți călătorii pasionați este secțiunea Inspire Me de pe site-ul companiei aeriene Easy Jet.

Noi ne folosim destul de des de acesta când dorim să mai planificăm câte o vacanță. Practic, acest instrument de travel îți arată tot felul de destinații de călătorie în perioadele în care biletele sunt cele mai ieftine.

Dar, totodată, deține câteva filtre pe care le poți personaliza după cum ai chef. Pentru a-ți face o idee referitor la următoarea ta vacanță.

Inspire Me Easy Jet este, însă, un instrument de organizat city-breakuri sau concedii doar din afara României

Noi îl folosim deoarece suntem în Franța și ne-a ajutat destul de mult până acum.

Așadar, este util pentru tine doar dacă te afli într-o altă țară din Europa, în afară de România. Asta deoarece compania aeriană Easy Jet nu mai are curse pe România. Cu toate acestea, este o companie low-cost avantajoasă. Asta deoarece îți oferă o mulțime de posibilități de zbor în ceea ce privește vacanțele.

Căutarea se face foarte simplu cu instrumentul Inspire Me de la Easy Jet

  • Filtrul “I want to fly from …” îți permite să selectezi fie țara dorită, fie orașul dorit ca punct de plecare.
  • Filtrul “I want to get away … for ...” îți permite să selectezi anotimpul în care ai vrea să pleci în altă destinație. Sau o perioadă deja stabilită de tine. Și de asemenea poți face selecția pentru un zbor doar dus. Pentru un city-break. Sau pentru o săptămână ori mai multe de vacanță. Asta pentru a-ți găsi cele mai accesibile bilete și cea mai la îndemână destinație.
  • Filtrul “My budget is ...” este perfect pentru a introduce bugetul pe care îl ai pentru biletele de zbor. Poți selecta “I don’t mind“. Sau exact banii pe care i-ai aloca biletelor pentru un singur zbor, city-break sau o perioadă mai mare de timp.
  • Filtrul “I’d like a … kinda trip” te ajută să selectezi exact tipul de vacanță la care vrei să te înhami. Poate fi una romantică sau pentru luna de miere. Poate fi o destinație specială pentru sporturi de iarnă. Sau poate fi un loc de relaxare. Un loc în care se țin festivaluri de muzică ori evenimente culturale care te interesează. Ori dacă nu ai în minte ceva exact, poți lăsa selecția “I don’t mind” să hotărască pentru tine.

O specificație pe care ar fi trebuit să o fac de prima dată

Când ajungi pe pagina Inspire Me de la Easy Jet(ai linkul mai sus în introducere, trebuie doar să dai click pe el), poți selecta limba în care să navighezi pentru a-ți fi mai ușor.

În partea dreapta sus a ecranului, dupa Sign in și Help, vei da de un steguleț. Astfel, dând click pe el poți selecta exact limba dorită de navigare. Nu există româna, dar există engleza sau franceza, ori alte câteva limbi care îți stau la dispoziție.

De asemenea, mai jos, poți vedea câteva destinații posibile împreună cu poze și mărturii ale celor care au fost acolo.

Iar dacă vei bifa View map vei putea vedea harta completă a locurilor în care poți ajunge cu Easy Jet. Ducând mouse-ul pe oricare dintre pătrățele, vei putea vedea prețurile de persoană pentru oricare dintre acele destinații. Într-o anumită perioadă de timp.

Acestea fiind spuse, sper ca acest instrument de căutare de la Easy Jet să te ajute să planifici vacanțe minunate.

Sursă foto: easyjet.com

Love it? Like it!
Pin Share

14 thoughts on “Inspire Me Easy Jet

  1. Mulțumesc, chiar nu știam despre Easy Jet. Iar noi locuim tot în Franța, așadar îmi este foarte utilă informația. Să ai o zi minunată!

    1. Cu mare plăcere! Nu știam că stai tot în Franța. Super! Mulțumesc frumos. O zi frumoasă să ai și tu!

    1. Da. M-am mirat sa vad ca în primul rând Easy Jet nu mai are curse de pe România. Prin urmare, dacă i s-au închis porțile în țară la noi, s-a axat pe Europa. Dar cred ca exista un asemenea instrument la Wizz Air si pt România. Ma voi informa și voi scrie și despre asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!