Site Overlay

Două idei de cadouri inspirate pentru EL

EL merită ce e mai bun. Asta dacă EL e cel potrivit pentru tine. Dacă NU, găsește un EL care să te merite. De-a lungul timpului, am dat de multe situații în care a trebuit să mă gândesc la cele mai inspirate idei de cadouri pentru EL.

 • Ce îi faci cadou când vine ziua lui și voi de-abia v-ați văzut de câteva ori?
 • Ce îi iei atunci când sunteți în primul an de relație și îți dai seama că nu îl cunoști prea bine?
 • Care cadou este mai potrivit pentru a-l pune sub bradul de Crăciun special pentru el atunci când vă mutați în sfârșit împreună?
 • Ce să îi iei când știi deja că el își permite totul?

Acestea sunt doar câteva întrebări legate de multitudinea de cadouri inspirate pentru EL pe care i le-ai putea face

Până la urmă nu există un răspuns universal. Ce este mai important este gradul de cunoaștere pe care îl ai referitor la EL. Dacă știi totul despre bărbatul iubit, atunci sigur ai și câteva idei despre ce îi place și ce ar dori să primească.

Dar luând-o altfel trebuie să știi(dacă nu știi deja) că bărbații nu se complică atât de mult ca femeile privitor la a face cadouri. De cele mai multe ori vor apărea cu flori proaspete, dulciuri și invitații în oraș sau la film. Lucruri simple și cunoscute. Dar de la care nici o femeie nu se va da în lături vreodată.

Orice gest drăguț făcut de un bărbat este apreciat. Și de ce nu ar fi la fel și în cazul femeilor? De ce? Pentru că nouă ne place să ne complicăm. Ne place să devenim creative și să intrăm într-o adevărată concurență cu ideile de cadouri inspirate pentru EL, de la un an la altul.

Eu îți voi da doar două idei de astfel de cadouri inspirate pentru EL

Sunt ușor diferite, dar cu siguranță potrivite pentru zile speciale. Ori pentru zile obișnuite. Asta ca efectul să fie și mai WOW.

1. Hartă răzuibilă – Perfectă pentru bărbatul călător, cu spirit de aventură

Eu am dăruit o hartă răzuibilă soțului meu cu ocazia Crăciunului.Harta lumii răzuibilă este de dimensiune mare și vine într-un tub elegant inclus în preț. Îi mai poți atașa o fundă de cadouri simplă și voila, ai cadoul perfect de oferit omului drag! Grozav la acest lucru este că nu reprezintă o hartă geografică sau una fizică obișnuită.

Aceasta este răzuibilă! Deci, cu ajutorul unei monede, călătorul tău pasionat va putea răzui toate locurile de pe hartă unde a fost. Și partea și mai faină este că statele fiecărui continent au culori diferite. Așadar, aspectul ei inițial, elegant, auriu pe fundal negru, este ușor înveselit de varietatea de culori dezvăluită după răzuire.

Este o idee super de cadou, dar totodată și un element de decor elegant

Poate fi lipită în birou sau în living. EL va putea răzui locurile în care a fost pentru a ține mai ușor cont de escapadele sale în lumea largă. Dar se și poate inspira de pe hartă pentru noi locații de explorat.

În plus, harta asta are și un infografic în partea de jos. Și de asemenea poți afla lucruri interesante despre lumea în care trăiești. Ce zici de un asemenea cadou pentru iubitul tău?

Eu am achiziționat-o de la Emag, dar poți găsi o asemenea variantă de hartă și la Libris.

2. Apă de toaletă ZARA Man Gold pentru EL – Perfectă pentru bărbatul puternic

Aceasta apă de toaletă pentru bărbați este nemaipomenită. Trebuie să recunosc că înainte să devină favorita lui, m-am îndrăgostit eu de ea. Nici acum nu scap vreo ocazie de a pulveriza câteva picături de ZARA Man Gold pe hainele mele.

Licoarea magică pentru EL vine într-o sticlă minimalistă, elegantă, ce aparent pare opacă. La o primă vedere, ți se pare că sticla este de culoare neagră. Dar atunci când te uiți la ea la lumină, se transformă într-un bleu marin spre turcoaz superb.

ZARA Man Gold la 100 ml este una dintre acele idei de cadouri inspirate pentru EL, care îți plac și ție în egală măsură

Apa de toaletă face parte din categoria lemnoasă, perfectă pentru un bărbat puternic. Prin urmare notele de cardamom, praline și scorțișoară îl fac un parfum modern, senzual și intens.

Eu l-am achiziționat dintr-un magazin ZARA. Însă, îl găsești și pe site-ul Zara.com, la un preț bun.

Sper ca aceste două idei de cadouri inspirate pentru EL să te atragă și pe tine când vei mai face daruri bărbatului iubit. Și dacă tot suntem pe nișa asta, tu ce idei faine de surprize surprize ai pentru EL?

Sursa foto: Pexels, galerie personală

Love it? Like it!
Pin Share

14 thoughts on “Două idei de cadouri inspirate pentru EL

 1. Interesante idei. Harta o am și eu, uite că n-am apucat să răzuiesc la ea încă. Nu știu apa asta de toaletă, chiar o s-o încerc, să văd dacă i s-ar potrivi 🙂

  1. Dacă intri în Zara, o poți testa acolo și vei vedea dacă îți place sau nu. Cât despre harta, al meu sot e încântat. Nu se mai oprea din razuit.

 2. Parfum foarte greu ii pot alege, pentru ca este pretentios la ele (si alergic la diverse mirosuri). Harta aia razuibila, in schimb, e tare tentanta.

 3. Cu harta răzuibilă n-ai cum să dai greș, mai ales dacă e umblăreț. Și durează mai mult decât apa de toaletă care s-ar putea să nu-i placă.

  1. Ma bucur! E chiar foarte faină în realitate. E un cadou grozav pentru oricine, indiferent de varsta, de gen și ocazie.

 4. Si eu am aceleasi dileme de fiecare data cand trebuie sa ii cumpar in cadou. Mai ales stiind ca are tot ce isi doreste, e greu sa gasesc acel lucru de care sa aiba nevoie.

  Harta razuibila e o idee geniala! Chiar o sa ne luam si noi una😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!