Site Overlay

Fenomenul Maître Gims

In toamna 2018 am avut super placerea de a-l vedea live in concert pe Maître Gims, unul dintre cantaretii mei preferati.

Maître Gims este un artist francez cu origini congoleze. Dar acesta nu este de fapt adevaratul sau nume. Este numele sau de scena. Rapperul se numeste Gandhi Djuna iar fratele sau este de asemenea un cantaret francez cunoscut. Este vorba de Dadju, pe numele intreg Dadju Djuna Nsungula.

Maître Gims a facut parte mai demult din formatia franceza Sexion d’Assaut. Din aceasta s-a desprins un alt rapper francez cunoscut: Black M. Dar de curand, ‘maestrul’ si-a inceput cariera solo. Si de atunci este mult mai cunoscut in sfera muzicala. Nu numai in Franta, ci in toata lumea.

Probabil una dintre cele mai cunoscute piese ale sale este “Bella” care a aparut in anul 2013

Cam pe atunci a inceput sa fie vizibil si pe la radio sau pe canalele TV de muzica din Romania.


O alta piesa din 2013, destul de cunoscuta si la noi este “Zombie“.

In cadrul concertului la care am mers, am avut ocazia sa ascult piese mai vechi de la Maître Gims. Dar si piese mai noi. Iar ca un plus, rapperul francez a cantat in premiera si piese de pe noul album, “Ceinture Noire“.

Trebuie sa recunosc ca un asemenea eveniment iti formeaza si mai bine parerea despre un artist

Concertul ce a facut parte din turneul Fuego al artistului m-a impresionat. Atat prin interpretarea live, cat si prin jocul de lumini, efectele sonore si vizuale.

Daca prinzi ocazia sa mergi la un concert live al cantaretului/trupei tale favorite, atunci iti zic sa profiti la maxim de asta. Si sa iti iei bilet din timp.

Asta … si sa te bucuri fara restrictii de intreg show-ul. Senzatia de pe moment, dar si amintirile iti vor provoca furnicaturi pe piele si fiori de placere. Mai ales daca nimeresti la concertul unui artist complet, care canta fara a face playback.

Pana sa afli care sunt piesele mele favorite, stiai ca ‘maestrul’ a colaborat cu nume grele din industria muzicala internationala? Sia, Super Sako si Hayko, Alvano Soler, Lil Wayne si French Montana sunt o parte din artistii cu care a colaborat rapperul.

Si vesti bune sustin ca Maître Gims va avea pe viitor colaborari la fel de interesante.

Iata cateva dintre piesele mele favorite din repertoriul lui Maître Gims

Tie iti plac piesele lui Maître Gims? Care este preferata ta?

Sursa foto: chartsinfrance.net

Sursa video: YouTube

Love it? Like it!
Pin Share

10 thoughts on “Fenomenul Maître Gims

    1. Cu plăcere! Este adevărat. De aceea, m-am bucurat atât de mult că am reusit să ajung la unul dintre concertele lui.

    1. Ce fain! Daa. E super piesa. Una dintre cele mai cunoscute ale sale. Acum îmi imaginez ca merge tare bine sa dansezi latino pe ea.

    1. Daa. Cred ca la majoritatea vine în minte aceasta piesă a lui. Este una dintre cele mai cunoscute pe plan internațional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!