Site Overlay

Ce vesti bune mai are Libris pentru cititori

Please follow and like us:

Am aflat ca Libris.ro are din nou vesti bune pentru cititori. Si am zis sa nu le tin doar pentru mine. Asadar, afla ca libraria online ofera carti CADOU si reduceri la peste 17.000 de titluri in aceasta prima luna de vara. Deci in iunie poti intra pe site-ul Libris.ro toata luna pentru a profita de cele mai faine promotii la cartile preferate.

Sa-ti dau cateva exemple de oferte pe care le are Libris

  • La Editura AQUILA ai 2+1 gratis carti iar titlurile sunt variate, de la carti pentru copii, pana la enciclopedii pentru toate varstele si ghiduri turistice pentru calatorii pasionati.
  • Ai parte de carti cu autograf si 20% reducere, in cazul autoarei lunii Ruta Sepetys. Astfel titlurile “O mare de lacrimi” si “Printre tonuri cenusii” pot fi ale tale la preturi mult mai bune in prezent.
  • La Editura LITERA poti comanda carti bune cu 20%-30% reducere de pret. Gandeste-te doar la minunatele carti ale lui Jojo Moyes care acum sunt toate reduse de la 40 de lei la 28 de lei. Iar cele doua enciclopedii inspirate din arta fericirii daneze, Lykke si Hygge, scrise de Meik Wiking, pot fi ale tale la pretul de 40 de lei una in loc de 50 de lei. Tot e ceva!
  • Editurile CORINT si LEDA au si ele reducere de 30%. 
  • La Editura ASCENDENT vei primi o carte CADOU.
  • La Editurile Libris Editorial, Paralela 45, Globo, Poseidon, Tana, Regis, Cartex, Gramar, Andreas, Leader Human Resources si Philobia exista reduceri la fel de faine intre 20%-30% reducere.

libris.ro

Kisses,

~ Oana M. 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!