Site Overlay

Prietenii – familia pe care ti-o alegi chiar tu. Ai tai cum sunt?

Nimic nu este mai bun pe lumea asta decat sa ai alaturi pe cineva care sa te iubeasca: parinti, frati, iubiti sau prieteni. Poate doar a avea alaturi pe cineva care sa stie sa te faca sa razi exact cand ai nevoie mai multa de asta. Cineva alaturi de care sa te simti tu si cu care sa faci cele mai mari traznai. De care sa-ti amintesti mai apoi cu mare drag si cu un ranjet larg pe fata. Prietenii sunt asa!

Eu am astfel de comori in viata mea. Si ele sunt numite prieteni, mai ales. Am eu o prietena speciala cu care l-a inceput nu m-am prea inghitit, dar apoi am devenit de nedespartit, desi anii, departarea si interesele diferite si-au tot bagat coada intre noi. Nu-i bai! Desi incepusem sa imi pierd speranta referitor la valoarea adevarata a prieteniei, amica mea mi-a dovedit ca cine este cu adevarat dedicat unei asemenea relatii, tine la tine si este interesat de soarta ta, va ajunge mereu sa vada si sa-ti vorbeasca asa cum iti doresti tu. Slava Domnului pentru prieteni. Sunt cu adevarat persoane care iti umplu viata si ti-o fericesc. Nu e de ajuns sa ai familie, partener sau copii.

Prietenii sunt acea veriga fermecata care va reusi sa incheie mereu lantul stricat din viata mea

Si sa imi ofere momente ciudate, triste, fericite sau hazlii, de care nu voi uita prea curand.

In viata mea exista prieteni si prieteni. Nu multi. Nu neaparat asemanatori mie, dar buni si dragi. Cei care au ramas sunt cei de care chiar am nevoie. Cei care nu mai sunt, probabil ca nu m-au inteles cu adevarat sau nu au crezut ca mai avem vreo tangenta. Treaba lor!

Si acum, datorita prietenilor acestora ai mei am amintiri hazlii, amintiri ciudate si bucatele de trecut care imi vor ramane mereu intiparite in memorie. Sper doar sa nu capat vreo boala a uitarii cand voi mai imbatrani. Dar de aia si scriu aici pe blog.

Iar in articolele viitoare, fix despre aceste amintiri dragi si nebune vreau sa povestesc. Mie, prietenii mi-au imbogatit viata si continua sa o faca. Prietenii acestia sunt familia pe care mi-am ales-o chiar eu. Asadar, va multumesc dragii mei si va imbratisez pe oriunde v-ati gasi in momentul de fata!

Sursa foto: Pexels

Kisses, 

~ Oana M. 

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!