Site Overlay

Piatra pretioasa a zodiei spune asta despre tine. Sa vedem, se potriveste?

Pietrele pretioase asociate cu zodia ta reprezinta acele nestemate care iti ofera energia semnului zodiacal sub care te-ai nascut si te pot ajuta foarte mult in viata. Probabil ca multi dintre noi nici nu stiu ce piatra pretioasa ii guverneaza, insa pot afla in cele ce urmeaza.

Pe langa faptul ca are legatura cu astrii ceresti, cu semnul zodiacal si cu predictiile legate de viitorul tau, o asemenea piatra pretioasa poate spune multe despre personalitatea ta

Luna Ianuarie – Granat

Oamenii nascuti in aceasta luna au granatul drept nestemata. Aceste persoane sunt destul de mamoase, amabile si iubitoare. Insa, sunt si foarte analitice.

Luna Februarie – Ametist

Cei ce au o asemenea piatra pretioasa au si o personalitate moale, sunt destul de spirituali si le place pacea. Nu sunt deloc certareti si incearca sa impace pe toata lumea.

Luna Martie – Acvamarin

O asemenea persoana ce este nascuta in luna martie are un suflet tanar, este vioaie, sanatoasa si iubitoare. Este o persoana sincera si se pricepe foarte bine la a fi sociabila.

Piatra pretioasa pentru luna Aprilie – Diamant

Personalitatea celor ce au ca piatra talisman diamantul este flexibila si optimista. Aceste persoane au curaj si nu dau inapoi de la nimic. Insa, sunt si destul de incapatanate.

Luna Mai – Smarald

Aceste persoane lipesc un grup. Sunt pacifiste si iubesc neconditionat. Sunt si credincioase celor cu care sunt in relatii bune.

Luna Iunie – Perla

Chiar daca poti spune despre oricine ca are o personalitate unica, acesti indivizi sigur sunt unici. Acesti oameni sunt inocenti si cred in mitologie. Inteleg si iubesc natura, de asemenea.

Piatra pretioasa pentru luna Iulie – Rubin

Se pare ca cei ce au rubinul ca piatra pretioasa sunt dramatici si extravaganti. Sunt increzatori in fortele lor si nu se dau in laturi de la nici o provocare.

Luna August – Olivina

Persoanele ce au aceasta nestemata sunt foarte comunivative. Pot lega prietenii foarte simplu si cu oricine. Sunt fermecatoare si binedispun pe oricine.

Piatra pretioasa pentru luna Septembrie – Safir

Cei nascuti in aceasta luna sunt calmi si foarte adunati. Sunt inteligenti si isi deschid foarte rar sufletele in fata altora.

Luna Octombrie – Opal

Aceste persoane nu sunt niciodata plictisitoare deoarece mereu sunt pe fuga si in cautare de nou. Iubesc aventura si spontaneitatea.

Luna Noiembrie – Cuart

Se pare ca acesti indivizi sunt destul de norocosi. Se pricep bine cu banii si sunt foarte optimisti.

Luna Decembrie – Turcoaz

Cei nascuti in decembrie care au nestemata turcoazul sunt calmi si stapani pe sine. Sunt increzatori si intelepti. De asemenea, sunt protectori si iti sar in ajutor in nenumarate situatii in care ai nevoie de ei.

Tu te-ai regasit in ceea ce spune piatra pretioasa a lunii in care te-ai nascut despre tine?

Lasa un comentariu cu pararea ta!

Sursa foto: Pexels.com

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!