Site Overlay

Cum sa pari mai tanara cu cativa ani. Cateva sfaturi de urmat

Uneori ni se spune ca aratam mai tineri decat suntem. Alteori, dimpotriva, ni se spune ca parca am mai imbatranit. Care sa fie cauza? Oare sa tina totul doar de anii pe care ii avem sau mai sunt si alte lucruri pe care ar trebui sa le cunoastem mai bine? Si totusi, exista cateva sfaturi daca vrei sa stii cum sa pari mai tanara in mod instant.

Ca sa te ajut, uite cateva idei despre cum sa pari mai tanara cu cativa ani

  • Ai grija la sprancenele tale

Daca iti vei purta sprancenele subtiri si foarte arcuite, atunci se poate ca asta sa iti adauge cativa ani in plus. Dar daca le vei purta naturale, mai groase si potrivite cu linia lor naturala, atunci vei putea parea mai tanara. Asta in cazul femeilor. Oricum barbatii nu au astfel de probleme si le sta cel mai bine in mod natural.

  • Machiaj cremos pentru a parea mai tanara

Axeaza-te mai bine pe un tip de machiaj cremos, mat, si nu prea stralucitor, atunci cand te aranjezi sa iesi pe undeva. Texturile de machiaj de tip pudra iti pot face pielea sa arate mult mai batrana si mai ridata din cauza felului in care se aseaza pe piele. In schimb, texturile cremoase de machiaj sunt ideale deoarece hranesc pielea, o matifiaza si nu se strang in anumite puncte.

Mai mult decat atat, un sfat de la make-up artisti: inainte de a te machia sau de a merge la o programare la ei, ai grija sa iti exfoliezi tenul pentru a fi cat mai fin si usor de ‘modelat’ cu pensulele

  • Foloseste un fond de ten mai usor si nu iti incarca tenul

Daca vei folosi nenumarate straturi de machiaj si de fond de ten pe fata ta, acestea nu vor face decat sa-ti ofere un aspect uscat si sa-ti scoata ridurile in evidenta. Mai bine foloseste un fond de ten cu particule stralucitoare, dar de o textura usoara, care sa nu incarce pielea dizgratios.

  • Foloseste putin blush

Stii doar cat de bine arata acele tinere fete care rosesc usor in obraji atunci cand sunt complimentate. Si asta pe cale naturala, fara nici un truc de make-up. Si totusi daca vrei sa arati mai tanara si nu mai batrana, poti folosi un pic de blush roz pe pometi pentru a arata mai fresh.

Ai grija, totusi, sa nu exagerezi!

Sursa foto: Pexels.com

Love it? Like it!
Pin Share

2 thoughts on “Cum sa pari mai tanara cu cativa ani. Cateva sfaturi de urmat

  1. Eu încă nu am astfel de probleme, ba din contră, pare mai tânără. Totuși, îmi place mult postul tău și sunt sigură că mă va ajuta pe viitor. Îți urez mult succes și o săptămână liniștită!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!