Site Overlay

Culori superbe pentru locuinta ta. Tie ce iti surade?

Fiecare incapere din casa ta este importanta intr-un fel anume. Dormitorul este pentru odihna. Sufrageria este pentru relaxare si socializare. Bucataria este pentru a gati si a manca. Baia este pentru a te ingriji si a te relaxa in acelasi timp. Iar holul este exact la intrarea in casa, deci trebuie sa atraga frumos atentia si sa dea din prima senzatia de acasa. Asadar, pentru fiecare camera sunt necesare culori superbe pentru locuinta pe care sa le imbini pentru o estetica vizuala aparte.

Ce paleta de culori superbe pentru locuinta ta ai la indemana?

  • Pentru un hol care sa iasa in evidenta, incearca sa folosesti culori bogate precum movul pruna sau albastrul inchis, dar nu bleumarin. De cele mai multe ori culorile bogate ofera un impact puternic mai ales in zonele deschise si luminate.
  • Camera de zi trebuie sa fie vesela si atragatoare. Asadar, opteaza aici pentru culori superbe si aprinse care sa mearga mana in mana cu fericirea. Daca nu este doar casa ta si este vorba despre o familie, consulta-i si pe ceilalti. In general, mergi pe mana unor culori precum turcoaz imbinat cu galben, rosu cu bej sau culori pastelate care sa se potriveasca una cu cealalta.
  • Un dormitor romantic si care inspira liniste iti poate face zilele sau noptile mai bune. Alege culori reci sau nuante pastel de albastru si roz pentru a crea un vibe de relaxare si tihna.
  • In ceea ce priveste bucataria, cauta sa imbini culori superbe, dar deschise spre neutre cum ar fi bej, crem sau gri verzui. Acestea merg foarte bine cu orice culoare de mobilier si ofera un aer mult mai calm si seren decat alte culori bogate.
  • In baie vrei sa te relaxezi si sa te simti liber de inhibitii. Foloseste culori si tonuri reci sau calde, insa ai grija cum asortezi mobila pentru baie. Poti alege ceva in nuante naturale si texturi imprumutate din mediul inconjurator. Bambusul suna foarte bine!

Tie ce iti surade mai mult dintre aceste culori superbe pentru locuinta ta?

Sursa foto: Pexels.com

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!