Site Overlay

Ce trebuie sa stii despre purici. Amanunte pe care nu le cunoaste oricine

Puricii sunt cele mai enervante insecte care ne pot strica noptile, starea de confort si curatenia. Este foarte posibil sa iei purici de la animalele de companie, de la pisici sau de la caini, deoarece acolo le place sa-si petreaca timpul acestor paraziti care sug sange. Dar intepaturile lor sunt foarte neplacute si nu te pot lasa sa dormi, asta daca nu iti cauzeaza chiar o reactie alergica din cauza piscaturilor repetate. De asta trebuie sa afli mai multe despre purici.

Trebuie sa ai grija cu puricii, ca altfel pot veni de hac intregii case. Daca tii un animal mare de companie in casa si daca mai are si o blana bogata, atunci este mai mult ca posibil sa aiba purici. Dar cel mai bine este sa il deparazitezi si sa ii faci baie de fiecare data cand vine de afara.

E cel mai sigur pentru a preveni aparitia puricilor in casa sau, mai rau, in hainele si asternuturile tale.

Stiai despre purici ca sunt cel mai atrasi de curatenie? Le place confortul la fel ca si noua!

  • Chiar daca de obicei aceste insecte sunt regasite prin paturile noastre, asta nu inseamna ca nu pot misuna peste tot. Pot fi regasiti si in canapele, in dulapurile de haine sau in ascunzisurile mici de prin casa.
  • Puricii nu ‘ataca’ doar un anumit public tinta. Oricine poate avea asa ceva. Daca cineva este sarac sau nu este prea curat, asta nu inseamna ca puricii vor napadi doar acolo. Si in casa unei persoane mai instarite sau care are grija mereu de curatenie si ordine poti regasi asa ceva.
  • Despre alte insecte se stie ca ar transmite anumite boli sau ar duce la aparitia anumitor afectiuni ale pielii. Dar despre purici inca nu s-a demonstrat cum ca ar transmite boli daunatoare omului. Oricum, aparitia acestor paraziti tam-nesam in casa cuiva ii poate provoca acelei persoane paranoia si ii poate agrava simptomele unor afectiuni pe care le are deja. Poate fi vorba si despre anumite afectiuni psihice.

Sursa foto: Pixabay.com

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!