Site Overlay

Ce incaltaminte sport pentru barbati mai este la moda in 2017

Este vara si parca natura te cheama mai mult ca oricand sa iesi pe afara si sa te bucuri de activitatile tale fizice preferate. Fie ca iti place sa alergi, sa joci tenis, sa mergi cu bicicleta sau sa faci exercitii cu greutati in parc, intotdeauna vei avea nevoie de o pereche de pantofi sport care sa te sustina. Si pentru ca marile companii de incaltaminte sport pentru barbati nu uita in nici un sezon sa schimbe foaia si sa vina cu ceva nou, au fost lansate mai multe modele de pantofi sport de alergare pentru tine.

Daca te-ai saturat de perechea veche de adidasi sau daca sneakersii tai s-au uzat de la atata purtat, atunci …

Ia aminte la aceste modele de incaltaminte sport pentru barbati ce iti fac cu ochiul din magazin

  • Fresh Foam 1080 de la New Balance

Probabil ca pretul lor – aproximativ 150 $ – ti se pare cam mare, dar pentru o pereche noua si inovativa de adidasi ce nu ai da? Talpa cool din spuma sprijina de minune laba piciorului si transforma aceasta pereche de pantofi sport intr-un accesoriu must have pentru o activitate fizica intensa.

  • OSR Sweet Road de la Reebok

Nici acestia nu sunt prea ieftini, pretul lor fiind cam 110$, dar cred ca isi merita toti banii. De ce? Materialul usor si care lasa piciorul sa respire al acestui tip de adidasi asigura o potrivire perfecta si confortabila cu laba piciorului. Acest model de incaltaminte sport de la Reebok este perfecta pentru intervale de alergare de mare intensitate.

  • SpeedForm Slingshot de la Under Armour

Un astfel de model de incaltaminte nu este la fel de scump ca celelalte doua prezentate, avand un pret de aproximativ 75 $. Pentru a te bucura de o experienta de calitate in activitatea ta fizica, ai putea sa dai in jur de 300 de lei pe o pereche de pantofi sport. Si daca mai vin si de la brandul Under Armour, atunci e si mai bine.

  • Running Pure Boost ZG Prime Shoes de la Adidas

Nu poti zice adidasi fara a aduce vorba de brandul Adidas, una dintre cele mai cunoscute si de calitate marci de pantofi sport pentru barbati, dar si pentru femei. Acest model este confortabil si foarte usor. Are o forma unica ce sustine foarte bine piciorul si este super flexibil.

Talpa de spuma te va ajuta sa iti mentii cel mai bun echilibru si sa iti recaperi energia. Plus ca acest model de incaltaminte sport pentru barbati de la Adidas este disponibil pe piata in cel putin 10 culori diferite. Iar pretul este unul foarte bun – 65$.

  • LunarEpic Flyknit de la Nike

Nici Adidas, dar nici firma Nike nu putea lipsi din aceasta lista. Ca in fiecare an si sezon, si producatorul Nike vine cu noutati in materie de incaltaminte sport adecvata si de calitate. Aceasta versiune costa in jur de 134 $, insa arata cu totul altfel fata de ceea ce ai mai intalnit in materie de pantofi sport.

Materialul este usor si intreg pantoful este o imbinare intre un ciorap sport si un pantof sport numai bun pentru alergari. Probabil de aici a derivat si pretul destul de maricel.

Sursa foto: Pinterest

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!