Site Overlay

Uite felina ce detine titlul de ‘Cea mai lunga pisica din lume’

Please follow and like us:

O femeie, pe numele sau Stephanie Hirst din Melbourne – Australia – si-a cumparat o pisica noua pe post de animal de companie, in urma cu aproximativ 3 ani de zile. Nu a mai durat mult si datorita inaintarii in varsta, aceasta pisica a ajuns sa fie considerata de catre stapana ei drept cea mai lunga pisica din lume.

Aceasta felina imensa, dar draguta, se numeste Omar si este din rasa Maine Coon. Atunci cand a implinit un an, pisicuta avea deja 9 kilograme. Destul de mult pentru o pisica de 1 an de zile, nu?

 

Cum arata felina ce detine titlul de ‘Cea mai lunga pisica din lume’?

 

Daca atunci avea atat, in prezent Omar are o lungime de 119 cm si o greutate de 13 kilograme. Dar ca sa iti dai seama mai bine, fata de celalalt animal de companie al casei – un caine Sheltie pe nume Penny – pisica este de doua ori mai mare. Pana si bietul catel isi da seama de situatia in care este pus fata de o simpla pisica, ce ar trebui sa fie cu mult mai mica decat el.

Stapana animalelor a trimis dimensiunile lui Omar, dar si pozele cu el catre Guinness World Records astfel incat felina sa chiar sa detina titlul de “Cea mai lunga pisica din lume”. Oricum, chiar daca Cartea Recordurilor confirma asta sau nu, pisica Omar a ajuns deja celebritate pe Instagram, avand in jur de 56.000 de followeri.

 

Sursa foto: heraldsun.com.au

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!