Site Overlay

Rihanna indeamna persoanele creative la actiune

Please follow and like us:

Rihanna nu este doar un model de urmat in privinta muzicii, a modei sau a socializarii. Este, de asemenea, o personalitate publica ce se implica in caritate, in evenimente cu tema de responsabilizare sociala si este o feminista. Da. Rihanna nu este doar o cantareata, este un model demn de urmat de catre alti tineri care au nevoie de ghidaj in viata.

In cadrul unui eveniment la Parsons School of Design de saptamana trecuta, cantareata a inspirat pe foarte multa lume cu cuvintele sale.

 

In tot acest timp, Rihanna a fost invitata in cadrul celei de-a 69- a editii anuale, pentru a fi onorata de gazde

 

Ea a fost aplaudata pentru implicarea sa, pentru munca sa filantropica si pentru influenta ei in moda. In timpul discursului de acceptare a premiului, Rihanna a zis cate ceva cu mare impact pentru persoanele creative.

A fost special de important sa vin in aceasta seara la Parsons pentru ca voi toti sunteti viitoare generatie si trebuie sa investim in voi. Voi sunteti cei care vedeti lumea cu alti ochi, cu noi perspective, carora le pasa de viitorul planetei si de starea actuala a lumii. Sunt aici sa spun ca ascult si privesc, si ca voi urmati.”

Se stie ca Rihanna este o ambasadoare a muncii acestei institutii si ca mai si poarta destul de frecvent designurile gandite de studentii acestei scoli la cele mai importante evenimente la care participa.

Rihanna a mai tinut sa zica urmatoarele lucruri

 

Ar trebui sa fiti sarbatoriti pentru fiecare aspect al dezvoltarii voastre si al obstacolelor prin care treceti. Ar trebui sa fiti sarbatoriti pentru creativitatea, curajul, persistenta si determinarea voastra. Ar trebui sa fiti sarbatoriti pentru toate eforturile pe care le puneti in construirea viitorului vostru, pentru ca sunteti diferiti, pentru ca nu ati fost ascultati suficient – pentru ca nu trebuie sa folositi crema de ochi! Ceea ce vreau sa spun este ca, deseori ne daramam tineretul cand ar trebui sa il construim. La sfarsitul zilei, viitorul nostru este in mainile voastre.”(Sursa: hellogiggles.com)

 

Sursa foto:

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!