Site Overlay

Aplicatie inteligenta pentru antreprenori de succes

Please follow and like us:

Orice antreprenor are nevoie de putin ajutor inainte de a face ca afacerile sale sa ajunga in fata publicului larg. Este posibil ca ajutorul sa vina de la o platforma de initiere a afacerilor, de la fonduri materiale investite cu grija, de la vreun co-fondator sau chiar de la o aplicatie inteligenta pentru antreprenori de succes.

Shapr este o unealta gratuita pentru toti afaceristii ce isi doresc sa intre in legatura. Ce face aplicatia Shapr este ca functioneaza gasind in zona ta de referinta oameni relevanti care sunt deschisi la colaborari si networking.

Dar aceasta unealta nu este doar pentru antreprenori, ci si pentru profesionistii care se afla in orice stadiu al carierei lor. Oricine o poate folosi pentru a gasi oameni de nadejde in anumite domenii de interes.

 

Aceasta aplicatie inteligenta pentru antreprenori de succes poate fi descarcata in mod gratuit atat pe dispozitivele iOS, cat si pentru cele de tip Android

 

Pe langa faptul ca este gratuita, mai este si tare eficienta. In fiecare zi iti va face in jur de 15 sugestii de persoane cu cate poti intra in legatura, in functie de interesele tale. Atunci cand folosesti aplicatia si descoperi ca persoana cu care doresti sa vorbesti este disponibila si accepta acest lucru, atunci ai parte de o potrivire. Vei putea, asadar, sa ii trimiti mesaje noului tau contact pentru a duce conversatia la nivel offline.

Care sunt cele mai intalnite motive pentru care oamenii se conecteaza unii cu altii in afaceri?

  • In jur de 64% dintre persoane sunt in cautare de idei si inspiratie pentru afacerile lor
  • O medie de 48% cauta colaboratori sau oameni talentati pe care sa ii angajeze
  • Si cam 42% dintre cei ce folosesc platforme de socializare in afaceri cauta mentorat si modele dupa care sa se ghideze in business-urile lor(Sursa: entrepreneur.com)

Sursa foto: crunchbase.com

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!