Site Overlay

Actori care isi urasc rolurile. Citeste si afla care sunt acestia

Please follow and like us:

Ai mai auzit de o asemenea intamplare? Fireste ca da! Exista nenumarati actori si actrite care, desi au jucat roluri simbolice in cinematografie, au ajuns sa isi urasca personajele, productiile din care au facut parte sau ceea ce a reprezentat exact treaba lor acolo.

Chiar daca au ajuns cunoscute datorita unor filme de mare succes sau cel putin filme care au devenit celebre, atat din punct de vedere al criticii negative, cat si pozitive, aceste personalitati isi urasc unele roluri pe care le-au oferit marilor si micilor ecrane.

Iata cativa dintre acei actori care isi urasc rolurile(sau si le-au urat, mai bine zis)!

  • Robert Pattinson – Personajul Edward din filmul Twilight

Daca multi l-au criticat pe actor pentru ca si-a asumat un asemenea rol, atunci trebuie sa stii ca el a facut asta si mai mult decat oricine. Nu numai ca a urat faptul ca l-a jucat pe Edward, ci a criticat acerb si cartile ce au dus la crearea unei astfel de saga pentru micul ecran.

  • Sean Connery – Personajul James Bond din filmele cu acelasi nume

Chiar daca poate ca ti-a placut cel mai mult de actorul Sean Connery in filmele  cu spionul Bond, el a declarat faptul ca rolul sau a fost putin superficial. Acesta a mai spus ca desi filmele sunt simbolice pentru orice generatie, personajul sau – Bond – nu avea parte de niste o dezvoltare in productiile acestea. Si asta a dus la incheierea intelegerii de a-l mai juca pe celebrul spion 007 din MI6.

  • Unul dintre cei mai mari actori: George Clooney – Personajul Batman din filmul Batman & Robin

Filmul acesta a fost intens criticat atat de criticii de film, cat si de fanii seriei Batman. Insa, problema nu a stat doar in felul de a juca al actorului George Clooney. Cu toate acestea, el si-a dat seama de implicatia lui si si-a cerut scuze tuturor pentru distrugerea seriei prin personajul interpretat in filmul Batman & Robin.

Sursa foto: batman-on-film.com

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!