Site Overlay

6 Motive in favoarea mutatului impreuna inainte de casatorie

Multa lume vede o casatorie ca pe ceva uimitor, un act de dragoste care uneste doi oameni ce cred ca au multe in comun, ca se iubesc si ca nu se pot lipsi unul de celalalt. Insa, fara putina cunoastere a celuilalt sau macar fara a petrece mai mult timp impreuna decat in cazul intalnirilor romantice de la inceput, casatoria nu va avea o baza solida iar cei doi vor crede ca se cunosc, fara a face asta cu adevarat.

Chiar daca parintii celor doi iubiti cred ca tinerii ar trebui sa stea separati pana cand se vor casatori si pana cand vor merge la casa lor, acest lucru nu este neaparat adecvat. Pentru a se sti mai bine, pentru a se intelege si pentru a vedea daca sunt sau nu compatibili sau nu, indragostii ar trebui sa stea impreuna un timp.

Uite 6 motive in favoarea mutatului impreuna inainte de casatorie

1. Prin faptul ca locuiti impreuna, invatati de pe acum sa impartiti si sarcinile din gospodarie

motive in favoarea mutatului impreuna

Atunci cand nu traiati impreuna si va vedeati doar la intalniri romantice, credeati ca partenerul de viata este ideal si ca este alegerea perfecta. Dar cand veti locui impreuna, veti afla daca va ajuta sau nu in casa, daca este generos, sincer, egoist sau rasfatat. Intr-o casnicie este important ca treburile casnice sa se imparta si poti invata asta doar daca vei locui dinainte cu cel iubit.

In cel mai rau caz, daca vei descoperi lucruri neplacute despre el, va veti desparti si atata tot. Cel putin nu veti fi casatoriti de putin timp si va trebui sa divortati brusc.

2. Veti obtine o experienta de viata incredibila

motive in favoarea mutatului impreuna

Fie ca doriti sau nu sa va casatoriti, locuitul impreuna este o experienta de viata incredibila care va va invata tot ceea ce trebuie sa stiti despre casnicie. Practic veti trai ca sot si sotie fara actele care sa ateste acest lucru. Cand locuiesti singur, nimeni nu iti va replica ceva si nici nu te va face constient de obiceiurile tale rele, dar asta pentru ca nu este cineva acolo care sa traiasca in aceeasi casa cu tine.

Atunci cand vei locui impreuna cu iubitul sau iubita, vei sti cum sa faci fata rutinelor si obisnuintelor partenerului si veti invata cum sa va rezolvati impreuna ca un cuplu orice probleme intervenite. Veti invata cum sa va vorbiti, cum sa va argumentati parerile si cum sa va exprimati cat mai bine sentimentele.

3. Veti invata cate ceva despre administrarea banilor in cuplu

Atunci cand locuiesti singur, nu iti prea pasa ca ceva este prea scump. Daca iti place, iti iei acel ceva fara probleme, pentru ca numai tu esti in masura sa crezi asta de cuviinta.

Insa, atunci cand vei locui impreuna cu iubitul sau iubita vei invata sa nu mai cheltui banii pe orice si in schimb ii vei economisi ori ii vei vedea ca pe ceva de care aveti nevoie amandoi in casa sau pentru lucrurile pe care le faceti impreuna(calatorii, cumparaturi, masini, produse pentru casa, mobila, etc. )

Atunci cand locuiesti impreuna cu cineva incepi sa fii de acord cu cei care iti dadeau motive in favoarea mutatului impreuna inainte de casatorie. Acum ai fi in stare sa faci la fel cu alte perechi mai neexperimentate si te bucuri ca ai facut acest pas inainte de a te avanta in casatorie cu o persoana despre care cunoasteai, de fapt, doar ceea ce dorea ea sa iti arate.

Uite si celelalte motive in favoarea mutatului impreuna inainte de casnicie:

4. In acest fel poti sa le dovedesti parintilor ca a locui impreuna inainte de pasul cel mare nu este un lucru atat de rau pe cat credeau ei

motive in favoarea mutatului impreuna

5. Convietuirea inainte de casatorie este o adevarata provocare si o experienta buna in viata oricarui cuplu care este decis sa mearga mai departe

motive in favoarea mutatului impreuna

6. In acest fel ajungeti sa va cunoasteti si mai bine decat inainte, cu bune si rele, asta ducand la decizia finala de a va mai casatori sau nu

motive in favoarea mutatului impreuna

Eu sunt de parere ca locuitul impreuna inainte de casatorie este sansa perfecta de a-l cunoaste cu adevarat pe cel pe care il iubesti si asta va va apropia si mai tare. Aceasta coabitare va va face sa va intelegeti dorintele, preferintele, pasiunile si defectele celui de langa. Tot aceasta perioada impreuna va face sa va dati seama ca va potriviti unul cu celalalt si ca merita sa investiti intr-o casatorie. Sau nu!

Sursa foto: Pexels

~ Kisses

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!