Site Overlay

5 Trenduri noi de beauty prezente pe podiumurile de moda

Acum, ca Saptamana Modei de la New York s-a incheiat si am putut vedea cele mai noi colectii de moda pentru sezoanele ce vin in curand, am inceput sa ne gandim mai bine ce se poate purta in street style inspirat din acele trenduri noi de beauty de pe scena si podiumurile de fashion.

Si nu numai hainele ce au fost prezentate cu atata gratie sau nonsalanta de modelele noastre favorite ne-au fermecat cu totul, ci si tendintele in de frumusete in materie de coafuri si machiaj ne-au cucerit.

Iata care sunt cele 5 trenduri noi de beauty prezente pe podiumurile de moda, dupa care ne putem inspira in tinutele noastre de zi cu zi. Conform cu multe reviste glossy, de fapt sunt mai multe astfel de idei noi de beauty, insa eu am selectat doar 5 dintre cele mai reusite:

 beauty machiaj

Creion negru de ochi. Ei, dar vei spune ca nu este ceva neobisnuit. Creionul negru de ochi este folosit dintotdeauna ca produs de machiaj si da un farmec aparte fiecarui chip. Da, ai dreptate! Insa, de obicei acest artificiu pentru ochi frumosi se poarta aplicat doar pe pleoapa superioara. Iata ca, de data asta, designerii si artistii in make-up sugereaza aplicarea creionului negru de ochi pe ambele pliuri ale pleoapelor, atat cel superior, cat si cel inferior. Totul pentru un efect mai dramatic!

frumusete Trenduri noi de beauty

Asorteuri de culori pe pleoapa mobila. Tot in materie de machiaj, pe podiumuri s-au putut vedea culori si nuante delicate sau electrice impodobind pleoapa mobila a ochiului. Fie in combinatii obisnuite de tus sau creion de ochi intr-o culoare si fard de pleoape in alta culoare, fie aplicari grafice pe pleoapa sau in diferite modele, asorteurile de culori in ceea ce priveste machiajul ochilor se pot purta exact cum isi doresti. Mai ales daca porti o tinuta simpla si vrei sa o accesorizezi in alt mod.

Trenduri noi de beauty natural

Luminozitate in coltul interior al ochiului. Stii cum sa faci ca sa ai o privire mai clara si mai luminoasa? Ia-te dupa una dintre acele fabuloase trenduri noi de beauty prezente pe podiumurile de moda. Lumineaza-ti ochii si fata cu ajutorul unui creion alb aplicat cu maiestrie in coltul interior al ochilor. In acest fel, nici nu vei mai avea nevoie de prea mult machiaj, deoarece ochii tai vor parea mai mari si mai stralucitori fara prea multe artificii.

Trenduri noi de beauty par

Accesorii mari pentru par. Daca in privinta machiajului, unele trenduri de beauty sunt deja cunoscute de tine, in ceea ce priveste parul, iti va placea ce vei auzi ca se poarta si pe podiumurile de moda. Accesoriile mari si supradimensionate pentru par ofera volum, sunt chic, dragalase si pot transforma orice coafura banala intr-una de vedeta. Poti purta bentite in par(mari, late si cu diferite modele si aplicatii), funde in loc de elastice de prins parul si agrafe de par in diferite nuante si modele care sa iti confere un look regal.

Trenduri noi de beauty Trenduri noi de beauty Trenduri noi de beauty

Culori si nuante de par cool. Daca ai mai vazut pana acum tot felul de coafuri ciudate sau extravagante in nuante nebune si nu ai indraznit sa incerci si tu asa ceva, ei bine, acum ai un motiv in plus. Modelele si fetele stylish de la saptamana modei au venit cu idei de culori si nuante de par cool pentru un vibe aparte. Acum iti poti, mai mult decat oricand, colora parul in albastru electric, mov, roz deschis, verde smarald sau portocaliu cu suvite platinate. Pentru ca de ce nu?

  • Ce este mai fain tine de faptul ca toate aceste 5 trenduri noi de beauty inspirate de pe podiumurile de moda pot fi purtate si in street style mai mult decat oricand. Sau pot fi reinventate, dupa plac! Acum fiecare poate alege sa se inspire dupa tendinte sau sa ramana la aceleasi idei de frumusete pe care le-a avut pana acum. 

Ceea ce este grozav este ca din ce in ce mai mult, pe podiumurile de fashion, tendintele lansate de designeri si stilisti pot fi imprumutate cu succes si de persoanele obisnuite care isi doresc sa iasa din monotonie.

Tie care dintre aceste 5 trenduri noi de beauty iti surade? Eu recunosc ca m-as folosi de accesoriile supradimensionate pentru par ca sa ii ofer ceva volum si ca sa imi ies din carapace. 

Sursa foto: Pinterest

~ Kisses

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!