Site Overlay

Cateva filme dragute in care femeile sigur se vor regasi

Sunt filme bune, filme vechi, filme aparent noi, filme cu si pentru femei care sunt mai mult decat amuzante sau motivationale. Le-am vizionat rand pe rand, la vremea lor, si mi-au placut. De aceea urmatoarele titluri sunt ale unor filme dragute in care femeile sigur se vor regasi.

Eu iti recomand sa le vizionezi fie singura, fie impreuna cu o prietena sau doua. Uite care sunt acestea:

1. Ce-si doresc femeile – 2000

filme dragute
Sursa foto: digi-film.ro

Acesta e un film cu Mel Gibson si Helen Hunt. Nu este doar un film romantic, ci este si o comedie tare dragalasa. De obicei femeile stiu ce isi doresc de la viata, insa in multe cazuri barbatii sunt cei care nu stiu ce vor ele: fie de la ei, fie de la cei din jur.

Acest film ne prezinta un barbat atragator, dar cam macho, care poate auzi ceea ce gandesc femeile. Insa, in loc sa fie bucuros, este mai ingrozit decat oricand, pentru ca asa aude parerea sincera a tuturor celor din jur despre persoana lui.

Insa, fiind o comedie romantica, reuseste el sa o scoata la capat si se gaseste si femeia care sa ii puna capac.

2. Fantoma mea iubita – 1990

filme dragute
Sursa foto: cinemarx.ro

Este un o drama cu Patrick Swayze si Demi Moore in rolurile principale(asta daca o fantoma poate fi numita un personaj). Probabil ca stii deja povestea. Dar chiar daca o stii, merita sa mai vizionezi unul dintre acele filme dragute, dar cu gust amarui, care te vor face sa apreciezi dragostea si mai tare. Chiar si dincolo de moarte.

Iar daca ti se pare ca suna a drama totala, mai gandeste-te odata deoarece are si momente destul de bune de comedie.

3. Cealalta mostenitoare Boleyn – 2008

filme dragute
Sursa foto: Pinterest

Am vazut acest film nu demult si mi-a placut. De fapt, i-am facut si o recenzie mai aprofundata aici:

The Other Boleyn Girl – filmul acestei zile

Iti spun, insa, in mare ca este vorba despre doua surori frumoase care sunt fortate de imprejurari sa concureze pentru dragostea unui rege. Ambele vor castiga pentru un timp, insa soarta uneia dintre ele va fi mult mai cruda in cele din urma.

4. Dragul meu John – 2010

filme dragute
Sursa foto: cinemagia.ro

Acesta este unul dintre acele filme dragute si romantice care m-au captivat cu totul cand le-am vizionat. Povestea in sine ii prezinta pe doi indragostiti(Amanda Seyfried si Channing Tatum) care isi declara iubirea prin scrisori pline de dor si de sentimente frumoase. Totul pentru ca distanta ii desparte. Insa, pana la urma, relatia lor este pusa la incercare …

5. Cum sa scapi de un tip in 10 zile – 2003

filme dragute
Sursa foto: apropotv.ro

Si comedia asta romantica se afla pe lista cu filme dragute in povestea carora femeile se vor regasi. Actorii care dau “viata” personajelor sunt Kate Hudson si Matthew McConaughey.

Este un film tare simpatic de comedie in care o jurnalista trebuie sa scrie un articol pentru revista la care lucreaza. Asadar, ea cauta un tip pe care sa il faca sa se indragosteasca de ea, ca mai apoi sa scape de el in 10 zile. Totul pentru a documenta cat mai bine articolul promis la job.

Dar incurcate sunt caile dragostei, pentru ca tanara nu va scapa atat de usor de fermecatorul “print”.

Bineinteles, nu spun ca acestea ar fi cele mai reusite sau cele mai bune filme pentru femei si despre femei, dar este parerea mea. De asemenea, nu sunt singurele titluri de filme dragute in care m-am regasit si in care si tu te poti regasi(daca esti femeie), insa acestea mi-au venit in minte acum. 

Chiar si daca le-ai vazut deja, sunt sigura ca te vor face sa iti amintesti din nou cu drag povestile lor si sa iti retraiesti propria viata amoroasa, cu suisuri si coborasuri.

Daca ai ceva titluri simpatice si pentru mine, le astept in sectiunea de comentarii. 

Acum, nu pot sa iti mai spun altceva decat Vizionare placuta!

~ Kisses

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!