Site Overlay

5 modele de pulovere calduroase si stylish pentru iarna asta

Fiindca este iarna, este rece si nu ne mai putem bucura de acelasi tip de haine ca in vara sau ca in toamna, este cazul sa ne inveselim putin situatia, dar si sa o facem un pic mai stylish. Cum? Cu ajutorul unor modele de pulovere calduroase pentru o iarna la moda.

Bineinteles, daca iti place vestimentatia specifica iernii sau daca esti mereu cu un pas inaintea vremii, atunci se poate sa stii despre ce vorbesc aici.

Dar, oricum, uite care sunt cele mai frumoase si fabuloase modele de pulovere calduroase pentru o iarna ca in povesti:

1.  Pulovere cu mesaj

modele de pulovere

Din tesaturi groase si prietenoase cu pielea, asemenea modele de pulovere cu mesaj vor fi mereu in fashion, asta si pentru ca vedetele noastre preferate au adoptat acest trend de-a lungul timpului. Cred ca va ramane un clasic. Pinterest si Instagram ne pot oferi cele mai frumoase fotografii cu noile tipuri de pulovere cu mesaj, atat de chic si calduroase, sporty sau casual.

2. Pulovere pe umeri

modele de pulovere

Cel mai cool model de pulover creat vreodata este cel care lasa umerii descoperiti. Probabil vei zice ca nu prea tine de cald, insa nici nu este vorba despre a iesi asa pe strada pe timp de iarna. Poate doar toamna. Asemenea modele de pulovere chic pot fi purtate cel mai bine cu jeansi, fuste scurte(asta daca puloverele sunt supradimensionate), bocanci, botine si haine de tip parka ori paltoane elegante in culori asortate.

3. Pulovere calduroase cu insertii de dantela

modele de pulovere

Ca si rochiile de seara, puloverele cu insertii din dantela sunt cat se poate de stylish, romantice si originale. Pot sa fie facute in intregime din dantela sau pot sa aiba doar insertii inedite ici si colo. Uite cateva exemplu fabuloase.

4. Modele de pulovere imprimate

modele de pulovere

Daca nici acesta nu este un trend care sa ramana, atunci nimic nu este. Toate puloverele ce au pe ele inprimeuri in fel si chip sunt tare dragalase, expresive si frumoase. Aceste modele de pulovere chiar pot fi purtate cu orice si la orice.

Accesoriile sunt doar un adaos de personalitate, daca alegi sa le asortezi la un asemenea tip de pulover. Poti incerca modele florale, modele abstracte sau cu diferite chipuri si tablouri.

5. Cardigane clasice, calduroase si fancy

modele de pulovere

Deja stie toata lumea despre avantajele multiple ale acestui gen de vestimentatie pentru iarna si zile reci. Sunt calduroase, sunt vii, sunt stylish si foarte la moda, de la an la an. Asadar, nu te dezminte nici in aceasta iarna de clasicele cardigane ce iti ofera posibilitati nenumarate de asortare si purtare.

Mie uneia imi plac foarte mult diversele modele de pulovere ce exista de cand lumea. Imi plac cele pufoase si calduroase, imi plac cele lungi si largi, cele cu model si cele cu buzunare sau pe gat. Stiu ca pot fi asortate foarte simplu si ca reprezinta o piesa vestimentara statement pe timp de iarna.

Imi plac enorm modelele de mai sus pentru ca sunt tare dragute si pentru ca mi-as dori sa le am, dar si pentru ca detin o parte dintre aceste tipuri de pulovere in garderoba mea. 

Asa ca, nu pot decat sa te las sa iti clatesti ochii cu aceste imagini si sa iti faci planuri pentru noi cumparaturi de haine, daca esti inspirata. Enjoy!

Sursa foto: Pinterest

~ Kisses

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2023 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!