Site Overlay

Prietena cea adevarata. Cand iti dai seama ca o amica este “the one”

Ca femeie ai intalnit sute de alte femei in viata ta. Pe unele le-ai salutat din mers, cu altele ai legat prietenii iar restul au ramas undeva in urma, din cauza ca nu va potriveati ca personalitate. Dar ai intalnit pe prietena cea adevarata pana acum?

Poate ca se intampla asa si la barbati, insa nu pot baga mana in foc, pentru ca pe partea aceea nu am experienta. Si pentru ca aici am, iti voi spune care sunt cele 10 lucruri pe care doar prietena cea adevarata ti le va spune in fata, fara a se rusina si fara a te menaja vreun pic.

Uite-le. Baga la cap si da-ti cu parerea!

Uite ce iti va zice prietena cea adevarata in anumite situatii

  1. Esti sigura ca vrei sa porti rochia asta la intalnirea cu socrii(viitorii socri/parintii iubitului)?
  2. Parca ai zis ca tii dieta. Iar te-ai bagat pe nachos si inghetata in mijlocul noptii?
  3. Serios? Inca mai plangi ca o adolescenta la despartirea unei trupe. Poate ca pe vremea Animal X era altceva, dar acum ar trebui sa iti vii in fire. Esti matura, ce naiba!
  4. Iarasi ai pus o poza pe Instagram? Mai devreme butonai telefonul si iti alegeai filtru pentru poza aia cu catelul!
  5. Auzi ceva? Se pronunta ‘espresso‘ si nu ‘expresso‘. Ala din urma e un tren! Si revino-ti si cu folosirea lui ‘decat‘ unde nu-si are locul. E enervant!
  6. Sincer, nu voiam sa iti raspund la telefon sambata asta. Planuiam sa stau acasa si sa ma uit la filme, dar ideea ta cu iesitul a fost mult mai buna. Mersi!
  7. Aia e o linie de mustata deasupra buzei? Tu nu folosesti benzi sau ceva? Ar trebui sa incerci .. (bla, bla, bla) …
  8. Iti iau telefonul acum. Ma si enerveaza deja cat de proasta poti fi cand esti beata. E pentru protectia ta, nu te supara! :))
  9. Imi place cand mergem la karaoke impreuna. Asa nu ma mai simt prost ca sunt singura care nu stie sa cante ca lumea :)))
  10. La tine acasa ma simt ca acasa. Imi poti da ceva de schimb cat stau pe aici? Ah, si sa stii, mi-am dat deja sutienul jos. E mai comod asa.

Chestiile astea si multe altele le-ai putea auzi numai de la prietena cea adevarata a ta, care nu se da la o parte din a-ti spune verde in fata ce crede si cum se simte in preajma ta. De obicei e bine, dar sinceritatea ei este incredibila.

Si totusi, mai bine cu astfel de oameni in preajma, decat cu lingusitori. 😉

– Kisses

Sursa foto: pexels.com

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!