Site Overlay

Socializare online. Ce se intampla cand parintii tai te adauga pe Facebook

Poate ca parintii tai sunt mult mai cool decat tine si au avut Facebook inaintea ta. Poate foloseau deja Gmail si Pinterest, desi nu credem ca este cazul. Insa, daca nu este asa, atunci inseamna ca fie se roaga de tine sa le faci conturi de socializare online, fie au reusit ei asta dupa cateva momente de concentrare. Iar acum ghici ce? 

Ti-au dat add pe Facebook si tu le-ai dat accept pentru ca, deh, sunt familia ta si oricum te bateau la cap cu asta. Insa, ce se intampla cand parintii tai te adauga pe Facebook? O fi de bine, o fi de rau?

Uite cateva situatii amuzante de socializare online

1. Comenteaza la fiecare poza

Dar la fiecare poza. Mai exact, toate pozele tale puse de cand te-ai inscris pe Facebook si pana in momentul de fata, au cate un comentariu si cate un like sau emoticon de la mama sau tatal tau. Si, mai mult de atat, fiecare comentariu este insotit de cate o inimoara sau un emoticon hazliu.

2. Iti trimit mesaje cu stickere colorate si animate

Si tie ti s-au parut grozave cand le-ai descoperit prima data, insa lor li se pare si mai si. De aceea, in fiecare mesaj sau postare de pe wall-ul lor, cei de varsta a doua includ si cate un sticker haios si colorat. Care sa se asorteze cu starea de spirit si mesajul in cauza, evident!

3. Iti urmaresc fiecare miscare de socializare online

Ai dat un share, dau si ei. Ai scris ceva sau ai pus o poza deosebita, like, like si comentariu. Daca nu, oricum iti stiu fiecare postare, comentariu sau like dat altcuiva. Si, de cele mai multe ori, vor gasi si chestii mai altfel despre personalitatea ta. Ca de exemplu muzica pe care o asculti si paginile pe care le urmaresti.

4. Iti dau share si iti posteaza pe timeline tot felul de video-uri haioase sau muzica veche

Nu numai asta, ci si poze vechi, sfaturi despre anumite lucruri, remedii de sanatate, ba chiar si retete de mancaruri pe care le-ai putea si tu pune in aplicare.

5. Se roaga pentru tine prin socializare online

Nimic nu este mai dragut decat asta. Pun cate o poza cu mesaj emotionant. Dau share la cate o rugaciune si te tag-eaza in postare. Iti doresc numai binele, nu stii? Oricum, si tu la inceputul Facebook-ului erai destul de penal si dadeai share la tot felul de chestii.

Insa, nimic nu este negativ la aceasta interactiune pe Facebook dintre parinti si copii.

Ei doresc sa ne fie aproape mereu, chiar daca am plecat la munca prin afara sau daca nu mai locuim impreuna cu ei. Noi credem ca ne fac de ras, insa nu vedem de fapt dragostea lor mare si incercarea de a se agata de tot ceea ce este actual si modern ca sa nu rupa legatura cu noi. 

Pentru ei este foarte important. Asa ar trebui sa fie si pentru noi, copiii lor!

Sursa foto: pixabay.com

~ Kisses

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!