Site Overlay

Numarul de followeri de pe Insta(gram) il poti creste prin 5 trucuri simple

Nu numai vedetele de peste hotare sau cele autohtone au numarul de followeri pe Instagram foarte mare. Ci si oamenii obisnuiti care stiu cum sa isi atraga un public numeros. Nu trebuie neaparat sa ai poze super tari sau super editate pentru a fi urmat de mai multa lume pe aceasta retea de socializare.

Unele dintre cele mai bune trucuri prin care poti atrage atentia pe social media constau in a fi carismatic si a folosi cele mai populare hashtaguri la nivel international.

Dar uite toate cele 5 trucuri care te vor ajuta sa cresti numarul de followeri pe Insta(gram)

1. Streseaza pe toata lumea cu postarile tale de pe Insta

Posteaza despre contul tau de Instagram pe orice alta retea de socializare pe care mai esti vizibil. Incepe cu Facebook, continua cu Tumblr si termina cu Twitter, daca ai asa ceva. De vreme ce exista deja oameni acolo care te urmaresc la orice pas datorita postarilor si pozelor tale, de ce nu ar face-o si pe Insta?

Foloseste aceste alte retele pentru a-ti promova contul de Insta in general, dar si pentru a sharui continutul tau de acolo, de fiecare data cand apari cu ceva nou. Si Snapchat este o cale buna de a capata followeri pe Insta.

2. Promoveaza-ti brandul si numele

Poate ca ai deja un site web cu un portofoliu in care iti prezinti brandul, numele si serviciile(daca ai asa ceva). Daca nu ai inca un site, dar doresti sa devii important cu numele si doresti sa te faci cunoscut, creaza-ti unul. Un asemenea loc este perfect pentru promovarea conturilor tale de social media, a Instagram implicit.

Odata ce iti setezi propria pagina web, asigura-te ca vei include si link catre contul tau de Instagram ca sa te gaseasca oamenii si acolo. Astfel, de fiecare data cand cineva te va gasi pe site, te va putea gasi si pe Insta. Si cu siguranta cel putin 1 din 10 persoane te va urmari.

3. Forta poate fi cu tine datorita hashtagurilor

Nu uita sa folosesti hastaguri populare, care sunt cautate si care sunt folosite de toata lumea, ba chiar si de celebritati. Aceste hashtaguri domina reteaua Instagram. Daca si tu iti doresti sa iti cresti numarul de urmaritori, foloseste-te de acestea. De fiecare data cand vei pune o poza alaturi de un mesaj pe Instagram, ai grija sa incluzi si cateva hashtaguri specifice, care sa aiba legatura cu ceea ce postezi.

Vrei sa stii care sunt cele mai faimoase si populare hashtaguri ale anului 2016? Pana acum, #love, #instagood, #photooftheday, #tbt si #beautiful au fost cele mai folosite astfel de cuvinte. Gaseste o cale sa incluzi acesti termeni in postarile tale de pe Insta si vei avea parte de si mai multi followeri, si nu doar inimioare si like-uri.

4. Imaginile sunt vitale pentru a spori numarul de followeri

Stiai ca nu pozele simple primesc cele mai multe like-uri si comentarii pe Instagram? Dar ce, te-ai intreba atunci? Afla ca toate acele colaje foto regasite pe conturile de beauty, ale vedetelor preferate sau ale prietenilor tai mult mai urmariti decat tine sunt secretul.

Foloseste si tu mai multe tipuri de aplicatii pentru colaje foto pentru a intra in legatura cu oamenii care sunt atrasi de asta si vei incepe sa fii mult mai urmarit decat pana acum.

5. Da like-uri mai multe

Daca tu vrei like-uri si urmariri pe Insta, atunci fa si tu asta la randul tau. Nu te astepta sa iti pice totul din cer pur si simplu. E cam la fel cu activitatea de pe Facebook. Cea mai simpla cale de a face oamenii sa vina la tine si sa iti aprecieze pozele si mesajele este prin datul de like-uri la intamplare.

Chiar Neil Patel, un specialist in social media, a incercat acest lucru si iti poate garanta ca va functiona. Asadar, da like-uri mai multe si vei obtine urmariri mai multe. Este ceva echitabil!

Tu ce zici, ai incercat vreuna dintre aceste metode pentru a creste numarul de followeri? Eu voi incepe de pe acum sa fac asta ca sa testez cele zise de guru social media Neil Patel.

Sursa foto: pexels.com

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!