Site Overlay

6 secrete pe care sa nu le ascunzi de partenerul de viata

Nimeni nu ar trebui sa ascunda secrete. Nici fata de partenerul de viata, nici fata de altcineva. Secretele sunt un rau care poate strica pana si cele mai fericite relatii. Bineinteles, se spune ca trebuie sa tii doar pentru tine si cateva lucruri care sa pastreze aura de mister si de farmec in juru-ti, insa acestea nu sunt neaparat secrete. Sunt lucruri care se descopera treptat si ajuta la mentinerea pasiunii si dragostei intr-un cuplu. 

Insa, vrei sa stii exact care sunt acele secrete pe care nu ar trebui sa le ascunzi niciodata de partenerul de viata?

Iti voi enumera 6 dintre secretele ascunse fata de partenerul de viata care pot face ca relatia voastra sa esueze

 1. Probleme de sanatate

  A avea probleme de sanatate grave si a nu spune nimic celui de langa tine nu va face altceva decat sa te intristeze tot pe tine la un moment dat, dar si sa ii darame lumea celui cu care esti, odata ce va afla despre asta.

  Spune-i si lui sau ei ce boala sau afectiune ai, ori chiar despre alergiile si sensibilitatile tale, si daca se va desparti de tine, inseamna ca nu te iubeste cu adevarat. Dar ce putin i-ai spus tu asta in fata si nu a aflat ca il tradezi in acest fel pe la spate.

 2. Probleme in familie ascunse fata de partenerul de viata

  Nici o famie nu este perfecta. Nici una bogata, nici una saraca sau cu o conditie de viata medie. Cel mai probabil si partenerul tau de viata se confrunta cu ceva probleme in familia sa, asadar tu de ce te-ai ascunde si ai spune ca totul este perfect.

  Odata si odata el sau ea tot va trebui sa iti cunoasca parintii si rudele si va vedea cu ochii lui/ei cum sunt. Asadar, mai bine il/o previi decat sa il/o pui in fata faptului implinit.

 3. Nu-i spui cand te cauta fostul/fosta

  Este normal, pana la urma, ca fostii iubiti sau fostele iubite sa te mai caute din cand in cand. Insa, daca vei ascunde acest lucru de el/ea, atunci ii va da de banuit. Altfel, ii poti spune si chiar daca va fi un pic gelos/geloasa isi va da seama ca tu nu mai ai nimic cu trecutul si ca esti sincer/a.

 4. Nu-i spui ca ai cazier

  Poate ca nu este cazul la tine, dar daca totusi este, cel mai bine este sa ii spui si lui/ei. Poate ca si el a avut sau are probleme cu legea, asta daca nu este evident ori daca nu o stii deja. Va intelege pana si acest lucru, dar doar daca te iubeste cu adevarat si vrea sa iti fie alaturi toata viata lui/ei.

 5. Ai fost casatorit/a sau ai un copil

  Acesta este un secret foarte mare si negativ daca nu este impartasit din prima cu cel/cea cu care te vezi. Merita sa stie acest lucru, chiar daca tu crezi ca asta il/o poate indeparta de tine.

  Tu nu ai de ce sa fii rusinat/a. Este un lucru normal. Ai dorit ceva mai bun iar un copil este doar cel mai frumos rod pe care l-ai primit din casnicia anterioara. El sau ea va intelege asta, poate, tot daca te iubeste cu adevarat.

 6. Dependente serioase ascunse unui partener de viata

  Poate ca fumezi foarte mult sau poate ca bei, de asemenea, mult. Sau poate ca esti sub tratament sau tocmai ai trecut de perioada de rehab. Cel mai bine ii spui si lui/ei, ca sa stie la ce sa se astepte de la tine si sa decida daca doreste sau nu sa continue relatia.

  Orice fel de viciu sau dependenta serioasa este o problema, dar daca nu va sti asta de la bun inceput despre tine, atunci cand va afla mai pe viitor, va va fi la amandoi mult mai greu.

Secretele se numesc asa pentru ca sunt anumite lucruri care trebuie tinute ascunse, insa intr-o casnicie sau intr-o relatie de dragoste nu ar trebui sa existe asa ceva, altfel increderea usor cladita se poate darama la fel de repede. Si poti pierde sansa la fericire doar pentru ca ai omis sa ii spui ce este mai important sau mai grav despre tine.

Ce urmeaza ramane la latitudinea fiecaruia, pentru ca doar iubirea dintre doua persoane poate fi suficient de tare sa treaca peste toate barierele. 

P.S: Iubire multa si fara secrete in relatia de cuplu!

Sursa foto: pexels.com

~ Kisses

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!