Site Overlay

Celebritati foarte cunoscute care crezi ca sunt americane, dar sunt de alta origine

Please follow and like us:

 

Nu toata lumea care este in cetatea filmului Hollywood este de origine americana si nu toate filmele in engleza sunt dominate de actori din Statele Unite ale Americii. De fapt, cand spui film in engleza, nu inseamna neaparat engleza americana, ci poate fi vorba si despre engleza britanica, cea pe care o invatam la scoala de obicei.

Nici cantaretii cei mai cunoscuti din America nu sunt exclusiv de origine americana, ci sunt din toata Europa, ba chiar si de pe alte continente. 

Uite care sunt acele celebritati foarte cunoscute in State, despre care credeai ca sunt americane, dar nu sunt nici pe departe de acolo.

1. Natalie Portman

Aceasta actrita frumoasa si indragita de toata lumea, este talentata in actorie dar este si foarte inteligenta si are studii bune in spate. Chiar de credeai ca este americanca, Natalie s-a nascut in Ierusalim, Israel, si este mandra de originile ei.

2. Charlize Theron

O alta actrita frumoasa, fost model, foarte cunoscuta la Hollywood, si mai curand datorita filmului Mad Max, nu este americanca, ci este de origine din Benoni, Africa de Sud.

3. Rachel McAdams

Foarte apreciata pentru rolul in The Notebook sau in The Vow, Rachel domina filmele in care apare si este o prezenta senzuala si chiar spirituala. Insa, ea nu s-a nascut in America, desi acum aici ii este locul. Blonda fermecatoare este de origine tocmai din Ontario, Canada.

4. Mila Kunis

Nici Mila nu este de origine americana, dar poate totusi numele ei ti-a trezit banuieli. Chiar daca acum este cu actorul Ashton Kutcher si au un copil impreuna, joaca in multe filme de comedie sau romantice, tanara este de origine din Cernauti, Ucraina. Chiar nu stiam ca una dintre cele mai iubite si mari stele ale filmului din SUA, Mila Kunis, este dintr-o tara vecina cu noi, ba chiar dintr-un oras la granita cu noi.

5. Hugh Laurie

Comicul si sarcasticul Dr. House din seria cu acelasi nume dupa care suntem innebuniti, este din Oxford, Anglia. Dar iti poti da seama foarte bine si dupa accentul lui fermecator.

6. Jim Carrey

Nici actorul Jim Carrey nu este “born and raised” in Statele Unite ale Americii. Acest comedian desavarsit este nascut in Ontario, Canada, la fel ca si Rachel McAdams. Cunoscut pentru fime precum Ace Ventura, Tantalaul si Gogomanul sau Masca, Jim ne-a fermecat pe toti cu jocul sau de rol.

7. Keanu Reeves

Cine ar fi crezut ca idolul nostru din seria Matrix, Keanu Reeves, nu este din America? Poate doar infatisarea sa exotica si faptul ca nu ai imbatraneste l-ar putea da de gol vreodata. Actorul s-a nascut, de fapt, in Beirut, Liban. Nimeni nu s-ar fi gandit ca actorul a aparut pe lume intr-un stat arab.

8. Alexander Skarsgard

Chiar daca acest actor este foarte cunoscut pentru seria True Blood sau pentru filmul Battleship, nu este deloc de origine americana, iar numele sau o poate confirma foarte bine. Insa, nu este nici macar britanic, ci este nascut in Stockholm, capitala Suediei. Si trasaturile sale de gheata ne pot ajuta in a ne da seama ca blondul cu ochi albastri este dintr-o tara rece, nordica.

Tu stiai despre toate aceste celebritati care nu sunt de fapt americane, dar si-au cunoscut succesul in State? 

Sursa foto: wallpaperscharlie.com

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll Up

You like what you read? Then share it worldwide!