Site Overlay

Black Friday la Libris.ro. La 00:00 se da startul reducerilor pe site

Stii deja ca Libris.ro este unul dintre cele mai grozave site-uri de carti si produse educative din Romania. Ei bine, ca si alte magazine online, practica in aceasta vinere ziua de Black Friday. Insa, spre deosebire de alte site-uri, reducerile aici incep chiar de la 00:00.

Daca e 17 noiembrie 2017, sunt si reduceri bunicele la Libris.ro. Deci daca doresti sa iti cumperi acele carti bune pe care le doreai tot anul, dar ai tot amanat, incearca acum sa vezi unde te duce sansa. Chiar incepand de la primele secunde ale zilei, ai parte in toate cele 24 de ore de cele mai bune preturi la 100.000 de produse: carti in limba romana, in limba engleza si alte materiale educationale.

Preturile mici si reducerile practicate vor fi afisate atat in prima pagina a site-ului, cat si intr-o pagina dedicata special acestora. Asta ca totul sa fie mai usor pentru fiecare cumparator in parte.

Jocuri, muzica, filme, ebooks si carti in format tiparit vor fi accesibile pentru toata lumea interesata pe site-ul Libris.ro

La comenzile de peste 30 de lei, plata curierului este gratuita. Dar este si normal sa ai comenzi de peste 30 de lei. Doar este Black Friday si ai atatea preturi mici de cucerit pentru biblioteca ta, dar si pentru a face cadouri altora pasionati de lectura.

Desi este o zi de reduceri si toata lumea da buzna pe site, cum este si logic, data de livrare nu este una sigura, insa cei de la Libris promit ca incearca sa livreze toate comenzile in maxim 3-4 zile. Dar asteptarea va merita!

Tine minte ca Black Friday este o singura zi pe an, cel putin la Libris, deci profita la maxim de ofertele de pe site. Imagineaza-ti ca, daca ti se par mici unele preturi in restul anului, acum de Vinerea Neagra, 17 noiembrie 2017, vei fi chiar uimit de costurile cartilor tale preferate.

Deci, ce mai astepti? Intra pe Libris.ro si da startul cumparaturilor la preturi mici pentru tine si familia ta!

Sursa foto: Libris.ro

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!