Site Overlay

Lucruri pe care le faci absolut eronat. Tu stiai de ele?

Probabil ca faci aceste lucruri eronat in fiecare zi si nu iti dai seama ca este o alta cale prin care te poti descurca mai bine si mai simplu. Si totusi, daca vrei sa inveti si sa-ti ururezi munca, iat aici cele mai inedite trucuri la indemana ta.

  • Cum se cojeste o portocala? Ia portocala si un cutit si taie-i ambele capete, acolo unde este codita si extrema sa. Apoi, tinand fructul vertical, taie pana la jumatatea pulpei si desfa usor fructul in cele doua parti. Curata-l de cojitele albe si deschide portocala astfel incat sa te servesti direct de bucatile sale de pulpa savuroasa si aromata.

Stiai ca faci eronat multe lucruri pana acum?

Iata si un video care sa-ti exemplifice asta. Vei vedea si alte metode de a face acelasi lucru foarte simplu

https://www.youtube.com/watch?v=UcxNw4nX_sU

  • Atunci cand nu poti dormi, exista posibilitatea sa te pui in pat, sa incerci sa-ti inchizi ochii si sa te concentrezi sa adormi cat mai repede. Dar cand creierul tau mai are inca multe de procesat si de gandit, nu vei reusi sa faci asta prea curand. Ce-i de facut? Mai bine te-ai ridica din pat si ai incepe sa faci cateva lucruri plictisitoare. Calculeaza niste venituri, vezi ce datorii ai si numara-ti banii de dat pe taxe. Se stie ca orice calculi matematice vor duce la epuizarea mintii si astfel te vei intoarce in pat si vei putea adormi mult mai usor. Macar incearca inainte sa spui ca e eronat.
Cum sa-ti incarci telefonul mai repede si mai bine? Ce faceai eronat pana acum
  • Daca ti-ai luat primul tau telefon mobil cu multa vreme inainte, inseamna ca esti familiar cu ideea de a-l lasa sa se descarce 100% inainte sa il pui din nou la incarcat. Asta pentru a-i proteja mai bine bateria, cica.Dar, daca ai un telefon inteligent din ziua de azi, acesta detine o baterie cu lithium-ion foarte buna care nu are de suferit daca pui smartphone-ul la incarcat cand are totusi 50% baterie. Nu te mai ingrijora si pune-ti telefonul la incarcat ori de cate ori ai chef, chiar daca mai are ceva viata ramasa.

Sursa video: Youtube

Sursa foto: Pexels

Love it? Like it!
Pin Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © 2024 Oana M.. All Rights Reserved. | Catch Vogue by Catch Themes

You like what you read? Then share it worldwide!